Asrock

Mai jos poți am pregătit un video de 10 minute cu una dintre primele versiuni de Lake Ridden, care se află în curs de dezvoltare la Midnight Hub.

Acest titlu indie este dezvoltat în orașul suedez Malmö, de către Midnight hub care e compus din foști angajați de la Mojang, Paradox și Massive, care susțin că au fost inspirați de unele dintre marile așa-numite „walking simulators”. Aceștia au numit jocuri ca și Gone Home sau Firewatch drept exemple asemănătoare cu ceea ce vor să creeze.

În Lake Ridden, jucătorul intră în rolul lui Marie, o fată de 13 ani care se află noaptea într-o pădure căutându-și sora mai mică. Pe parcursul drumului ea întâmpină diferite puzzle-uri, iar mare parte din ele axate pe mersul prin jur și găsitul unor obiecte. Mai există și un jurnal narativ care îi ține pe jucători la curent cu povestea pe măsură ce aceasta progresează.

Jocul oferă cu certitudine un oarecare sentiment de spaimă chiar și în acest stadiu prematur de dezvoltare, jucându-se cu frica noastră naturală de întuneric și de sălbăticia unei păduri. Este așteptat ca Lake Ridden să fie lansat anul viitor pe PC.

ridden

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte