Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

No Man’s Sky va fi lansat acum pe Windows PC în întreaga lume pe data de 12 august, conform paginii jocului. Asta înseamnă trei, respectiv două zile după lansarea jocului pe PlayStation 4 în America de Nord, pe 9 august și la noi în Europa, pe 10 august.

No Man's Sky

În prealabil, jocul era programat pentru o lansare simultană pe ambele platforme, situl dând aceeași dată de 9 august pentru PC și PS4 chiar săptămâna trecută. Încă așteptăm o explicație din partea Hello Games pentru tăcuta schimbare de ultim minut.

Aceasta nu este prima dată când lansarea No Man’s Sky a fost reprogramată. Jocul a fost inițial setat pentru o lansare în luna iulie, după care dezvoltatorul a anunțat în mai că jocul nu va fi gata până în august.

Procesul de creare și dezvoltare al No Man’s Sky a luat sfârșit în timpul lunii acesteia, iar acum fanii au învățat că nu vor avea nevoie de PlayStation Plus pentru a avea acces la caracteristicile online are jocului, care oferă posibilitatea jucătorilor de a se întâlni în spațiu. Acest joc de aventură, care a fost mult anticipat, s-a aflat în lucru încă din 2013.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte