No Man’s Sky va fi lansat acum pe Windows PC în întreaga lume pe data de 12 august, conform paginii jocului. Asta înseamnă trei, respectiv două zile după lansarea jocului pe PlayStation 4 în America de Nord, pe 9 august și la noi în Europa, pe 10 august.

No Man's Sky

În prealabil, jocul era programat pentru o lansare simultană pe ambele platforme, situl dând aceeași dată de 9 august pentru PC și PS4 chiar săptămâna trecută. Încă așteptăm o explicație din partea Hello Games pentru tăcuta schimbare de ultim minut.

Aceasta nu este prima dată când lansarea No Man’s Sky a fost reprogramată. Jocul a fost inițial setat pentru o lansare în luna iulie, după care dezvoltatorul a anunțat în mai că jocul nu va fi gata până în august.

Procesul de creare și dezvoltare al No Man’s Sky a luat sfârșit în timpul lunii acesteia, iar acum fanii au învățat că nu vor avea nevoie de PlayStation Plus pentru a avea acces la caracteristicile online are jocului, care oferă posibilitatea jucătorilor de a se întâlni în spațiu. Acest joc de aventură, care a fost mult anticipat, s-a aflat în lucru încă din 2013.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte