Mai jos am pregătit o listă care conține jocuri mai mari care își au lansarea în timpul lunii decembrie. Ca de fiecare dată, este de menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare. Dacă s-a întâmplat să ratezi lista precedentă, iat-o aici.

2 DECEMBRIE:

decembrie

Steep (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One) – Steep este un joc open-world care combină o mulțime de sporturi extreme, inclusiv snowboardingul, schiatul și planatul. Aruncă o privire la 15 minute de gameplay.

6 DECEMBRIE:

decembrie

Dead Rising 4 (Windows PC și Xbox One) – Fanii titlului Dead Rising nu au niciun motiv de întristare, jocul va păstra caracteristicile absurde. A patra apariție din seria simulatoarelor de pocnit zombi va fi prima care înlătură restricțiile date de timp, permițându-le jucătorilor să exploreze lumea „fără a se simți ca și când ar avea pistolul la tâmplă”.

decembrie

The Last Guardian (PlayStation 4) – După o ultimă amânare, vom putea însfărșit să ne bucurăm de stilul vizual nemaipomenit al jocului dezvoltat de Team Ico. Iată 18 minute de gamplay de la Tokyo Game Show.

12 DECEMBRIE:

decembrie

Bastion (Xbox One) – Odată cu lansarea sa pe Xbox One, jocul role-play de debut al Supergiant Games este disponibil pe aproape orice platformă existentă. Poate fi jucat până și pe un Chromebook. Posesorii versiunii originale de pe Xbox 360 se vor alege cu o copie gratuită a jocului dacă o ridică până în 1 ianuarie 2017. Pe lângă alte caracteristici noi, jocul va profita de rezoluție 1080p și un content pack numit „Stranger’s Dream”.

15 DECEMBRIE:

decembrie

Super Mario Run (iOS) – Instalatorul preferat al tuturor va fi personajul principal în propriul auto-run platformer pe dispozitivele iPad, iPhone și iPod Touch. Nintendo consideră că Super Mario Run oferă o experiență premium, așa că i-a pus prețul premium de 9,99$. Momentan nu este cunoscut când jocul va apărea și pe sistemele Android.

20 DECEMBRIE:

decembrie

The Walking Dead: A New Frontier (Android, iOS, macOS, PS 3 și PS 4, Xbox 360, Xbox One, PC) – Plasat aproape patru ani după ce seria a început, A New Frontier urmărește povestea lui Clementine, care acum este adolescentă, cât și ce a lui Javier. Jucătorii vor lua control asupra lui Clementine și Javier în timp ce acesta este în căutarea familiei care a fost luată de lângă el în timpul unui atac zombi devastator.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte