În următoarele rânduri sunt lansările de jocuri video mari, din timpul lunii septembrie a acestui an. Ca de fiecare dată, trebuie menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare. Dacă s-a întâmplat să pierzi lista precedentă, iat-o aici.

6 SEPTEMBRIE:

septembrie

The Tomorrow Children (PlayStation 4) – The Tomorrow Children este plasat într-o distopie post-apocaliptică, a cărei temă recreează Uniunea Sovietică. Povestea prezintă urmarea unui experiment eșuat pentru a uni toate conștiințele oamenilor. În această aventură dintr-un joc cu stilul sandbox, jucătorii vor reconstrui civilizația în Void – tot ce a mai rămas din lume – și vor mina materiale pentru supraviețuire, toate acestea în timp ce țin la distanță monștrii giganți din alte lumi, care amenință să distrugă tot ce a mai rămas din omenire.

13 SEPTEMBRIE:

septembrie

BioShock: The Collection (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Seria BioShock este una dintre cele mai îndrăgite triolgii ale generații anterioare de console, iar fără niciun semn de apariție al altui titlui în franciză prea curând, are sens ca editorul 2K Games să aducă BioShock, BioShock 2 și BioShock Infinite în generația curentă cu un strat nou-nouț de vopsea. Vești bune pentru jucătorii de pe Windows PC: dacă deții Bioshock 1 și 2, vei primi un upgrade la grafică gratuit.

septembrie

Dead Rising Triple Pack (PlayStation 4 and Xbox One) – Editorul Capcom sărbătorește a 10-a aniversare a seriei aducând trei titluri de ultimă generație pe PlayStation 4 și Xbox One. Cele trei noi portări toate add-on-urile originale și vor oferi „o grafică actualizată” în 1080p la 60 fps.

septembrie

NHL 17 (PlayStation 4 și Xbox One) – După începerea genrației într-o manieră dezastruasă, creatorii francizei NHL s-au reabilitat anul trecut. Dezvoltatorii au însfârșit șansa de recăpăta gloria seriei anterioare cu NHL 17. Aruncă o privire la trailerul jocului aici.

septembrie

Pac-Man Championship Edition 2 (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Cel mai nou derivat din universul Pac-Man aduce „ghost-bumping” – fantomele nu vor fi fatale la atingere, doar până te vei lovi de ele – și lupte cu boss mai colorate și cu viteză ridicată la jocurile Championship Edition. Este disponibil un video care conține 17 minute de gameplay, chiar aici.

septembrie

Pro Evolution Soccer 2017 (PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360, Xbox One) –
Apariția de anul acesta pare că îmbunătățește portarii, primele atingeri și va avea un AI care-și va ajusta tacticile pe baza stilului de joc al oponentului.

septembrie

ReCore (Windows PC și Xbox One) – În acest proiect creat de Comcept, protagonista jocului, Joule Adams, s-a oferit voluntară pentru a ajuta la colonizarea unei lumi extraterestre îndepărtate, iar după trezirea dintr-un somn criogenic de un secol, descoperă că „Far Eden” este un deșert părăsit. Cu ajutorul însoțitorilor robotici, Joule trebuie să deslușească misterul acelei lumi în timp ce împușcă la greu roboți extratereștri agresivi. Vizionează aici trailerul jocului prezentat la E3 2016.

septembrie

The Witness (Xbox One) – The Witness a fost un succes financiar pe P4, PC și acum deținătorii de Xbox One vor avea șansa de a intra în jocul open world cu puzzle-uri.

27 SEPTEMBRIE:

septembrie

FIFA 17 (PS3, PS4, Windows PC, Xbox 360, Xbox One) – Un nou engine, o nouă ligă, o nouă concentrare pe esports, un Lionel Messi blond – ce altceva ai mai putea cere?

septembrie

XCOM 2 (PlayStation 4 și Xbox One) – Se pare că XCOM 2 va ajunge pe toate consolele generației curente până la urmă. Jocul a fost lansat inițial pe PC în februarie anul acesta.

septembrie

Forza Horizon 3 (Windows PC și Xbox One) – A treia apariție din seria de action-racing Forza, va fi plasată în Australia și promite a aduce cel mai mare mediu open world cu mașini al seriei de până acum. Forza Horizon 3 va mai avea support pentru inițiativa Xbox Play Anywhere de la Microsoft, oferind funcționalitate cross-platform între versiunile pentru Xbox One și PC. De asemenea, în octombrie vor începe competiții săptămânale cu premii mari.

Tu ce joc aștepți să fie lansat luna aceasta? Ne-a scăpat vreunul? Spune-ne mai jos în secțiunea de comentarii.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte