Enermax Squa RGB

Ca în fiecare lună, mai jos am listat jocurile mari care apar în luna august a acestui an. Trebuie menționat că vor apărea și alte titluri în luna aceasta, dar nu au primit o dată exactă de lansare. Poți găsi aici lista cu lansările de jocuri din luna precedentă.

Spre deosebire de luna trecută, august ne pregătește o mulțime de jocuri mari și titluri mult-așteptate. Haideți să vedem care sunt acestea.

2 AUGUST:

august

Tacoma (MacOS, Windows PC, Xbox One) – „La fel ca și Go Home, Tacoma este o poveste despre oameni”, a declarat cofondatorul Fullbright, Steve Gaynor. „Este despre acest grup de 6 oameni care au fost aruncați într-o situație de criză și despre felul în care asta îi unește sau îi îndepărtează unul de celălalt. Cât de multe sunt aflate despre cine sunt ei și prin ce au trecut este determinat numai de tine, drept jucător.”

8 AUGUST:

august

Ark: Survival Evolved (Linux, MacOS, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One) – Ark: Survival Evolved s-a lansat pe Steam prin Early Access în iunie 2015 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare titluri ale gamingului pe PC. Acum că echipa de la Studio Wildcard se pregătește de o lansare oficială, prețul jocului a urcat la 59,99 euro de la 29,99 euro.

 

august

LawBreakers (PlayStation 4, Windows PC) – Open beta-ul a luat sfârșit de curând, iar LawBreakers se pregătește de lansarea oficială pe Steam.

15 AUGUST

august

Agents of Mayhem (PlayStation 4, Windows PC, Xbox One)
august

Nidhogg 2 (MacOS, PlayStation 4, Windows PC) – Urmărește 20 de minute de gameplay cu Nidhogg 2.

 

august

Observer (Linux, MacOS, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One) – „Ce ai face dacă fricile tale ar fi găsite de un hacker și folosite împotriva ta?”. Iată trailerul aici.

 

august

Sonic Mania (Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One) – un simplu joc care aduce nostalgia originalelor jocuri 2D cu Sonic.

22 AUGUST:

august

Uncharted: The Lost Legacy (PlayStation 4) – Acest titlu exclusiv de PS4 a început doar ca un DLC pentru ultimul joc Uncharted, dar acesta a derivat de la proiectul inițial și a devenit un joc separat.

august

The Escapist 2 (PC, Xbox, Playstation 4, Nintendo Switch) – Este din nou timpul pentru o mare evadare în noul joc Escapist, care va avea acum și multiplayer co-op. Citește despre câteva detalii despre acesta înainte de lansare în preview-ul nostru.

25 AUGUST:

august

Madden NFL 18 (PlayStation 4 and Xbox One) – Cea mai nouă caracteristică a anualului joc cu fotbal american este modul numit „Longshot”.

29 AUGUST:

august

Absolver (PlayStation 4, Windows PC) – Mecanicile din Absolver pot suna complicate la început, dar din fericire, acest video ne explică pe îndelete.

august

Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Nintendo Switch)

31 AUGUST:

august

Life Is Strange: Before the Storm (PlayStation 4, Windows PC and Xbox One) – Dacă ești un fan al primului titlu Life is Strange, invit să urmărești și trailerul acestui prequel.
august

Resident Evil: Revelations (PlayStation 4, Xbox One) – Resident Evil: Revelations îi are în rolurile principale pe Jill Valentine and Chris Redfield, iar acțiunea are loc între întâmplările din Resident Evil 4 și Resident Evil 4.

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte