Ca în fiecare lună, mai jos am listat jocurile mari care apar în luna decembrie din acest an. Trebuie menționat că vor apărea și alte titluri în luna aceasta, dar nu au primit o dată exactă de lansare. În caz că ai ratat-o, poți găsi aici lista cu lansările de jocuri din luna noiembrie.

Pe care dintre jocurile acestea le aștepți cu nerăbdare? Am ratat vreunul luna aceasta? Spune-ne printr-un comentariu mai jos.

1 DECEMBRIE

Doom VFR (PlayStation 4 și HTC Vive) – Doom VFR este o experiență Doom unică bazată pe titlul lansat în 2016. Odată cu lansarea va fi disponibil și un bundle care include jocul împreună cu PlayStation VR.

 

Xenoblade Chronicles 2 (Nintendo Switch) – Xenoblade Chronicles 2 e plasat într-o lume „unde rămășițele civilizației dăinuiesc pe spatele unor bestii numite Titani”, conform publisherului. Urmărește un video de 30 de minute în care designerii jocului vorbesc despre poveste și sistemul de luptă din joc.

5 DECEMBRIE

Dead Rising 4: Frank’s Big Package (PlayStation 4) – Frank’s Big Package aduce Dead Rising 4 pe PlayStation 4 împreună cu toatr DLC-urile și conținutul bonus. Vezi trailerul aici.

 

Destiny 2: Curse of Osiris (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Bungie lansează noua expansiune pentru cel mai recent joc Destiny.

 

The Walking Dead: The Telltale Series Collection (PlayStation 4 și Xbox One) – The Walking Dead: The Telltale Series Collection va cuprinde sezonul unu, doi, trei (A New Frontier), cât și seria 400 days, plus mini-seria din trei episoade Michonne.

9 DECEMBRIE

LocoRoco 2 (PlayStation 4) — LocoRoco 2 a fost lansat prima oară în America de Nord prin 2009, după ce apăruse deja în alte regiuni în 2008. Acest remaster va arăta semnificativ mai bine cu ajutorul suportului rezoluțiilor 4K. Anul acesta Sony a relansat originalul LocoRoco pe PS4, de asemenea.

12 DECEMBRIE

Fallout 4 VR (Windows PC) – Jocul anunțat inițial la E3 de către Bethesda, vine pe HTC Vive. Vezi trailerul de la E3.

 

Okami HD (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Remasterul după primul Okami de la Clover Studio, care a fost lansat în 2006, va avea suport 4K pe PlayStation 4 Pro, Windows PC și Xbox One X.

 

Playerunknown’s Battlegrounds (Xbox One) – Playerunknown’s Battlegrounds se alătură consolei de la Microsoft. Cât despre PUBG pe PC, Bluehole a spus că are în plan să lanseze versiunea 1.0 pe PC spre sfârșitul lunii decembrie.

 

Resident Evil 7: End of Zoe and Not a Hero (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One)

13 DECEMBRIE

Final Fantasy 15: Episode Ignis (PlayStation 4 și Xbox One) – Sony a publicat și un trailer pentru expansiunea poveștii la Paris Games Week.

 

Star Wars Battlefront 2: The Last Jedi Season (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – În 5 decembrie jucătorii vor putea să aleagă să se alieze cu Resistance sau The First Order, în timp ce sezonul își va îndrepta atenția spre lansarea filmului The Last Jedi. Vor fi disponibile diverse provocări și recompense pentru fiecare facțiune, deci există consecințe pentru orice alegere făcută.

Începând cu 13 decembrie, Finn (Resistance) și Captain Phasma (First Order) vor putea fi cumpărați cu bani din joc. Facțiunea cu cele mai multe puncte va mai primi și upgrade-uri pentru personajul lor. Vor fi lansate hărțile Crait (planetară) și D’qar (spațială), cât și nave de luptă ca RZ-2 A-wing a lui Tallie Lintra.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte