Enermax Starryfort SF30

Ca în fiecare lună, mai jos am listat jocurile mari care apar în luna iulie a acestui an. Trebuie menționat că vor apărea și alte titluri în luna respectivă, dar nu au primit o dată exactă de lansare. Poți găsi aici lista cu lansările de jocuri din luna precedentă.

11 IULIE

iulie

Final Fantasy 12: The Zodiac Age (PlayStation 4) – Final Fantasy 12: The Zodiac Age, un remaster după Final Fantasy 12 din 2006, va include un sistem International Zodiac Job, care le permite jucătorilor să atribuie un anumit rol unui personaj. În funcție de rol, personajul căruia i-a fost atribuit primește abilități unice și noi oportunități de dezvoltare.

18 IULIE

iulie

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles (PlayStation 4 și PC) – Conform echipei Prideful Sloth, eroul din joc va ajuta locuitorii cu crescutul plantelor, cu pescuitul, și cu fabricatul diverselor băuturi ca să creeze relații mai bune și să deblocheze premii. Aruncă un ochi la trailer.

20 IULIE

iulie

Lone Echo (Oculus Rift) – Jocul de la Ready at Dawn Studios oferă o experiență VR în spațiu complet nouă, cu mecanici de deplasare unice.

21 IULIE

iulie

Splatoon 2 (Nintendo Switch) – Ești un copil sau o sepie? Ca să te poți decide, urmărește 30 de minute din coloratul horde mode și trailerul pentru Hero Mode din single-player.

25 IULIE

iulie

Aven Colony (PlayStation 4, PC și Xbox One) – Aven Colony este un joc sci-fi de strategie și construire a orașelor, creat de Mothership Entertainment. Conform dezvoltatorului, Aven Colony simulează o colonie extraterestră bogată. Construiește, distribuie resurse și fă cunoștință cu o varietate de forme de viață extraterestre.

iulie

Fallen Legion: Flames of Rebellion/Sins of An Empire (PlayStation 4 și PlayStation Vita) – ambele versiuni ale jocului sunt RPG-uri de acțiune în timp real, unde controlezi mai multe personaje simultan, în timp ce crești și execuți mișcări combo.

iulie

Pyre (Linux, PlayStation 4 și PC) – Al treilea titlu de la Supergiant Games spune o poveste captivantă printr-un gameplay mai neobișnuit, având o estetică fantastică.

28 IULIE

iulie

Miitopia (Nintendo 3DS) — În Miitopia, un grup de Miis luptă împreună contra unui lord întunecat, iar jucătorii au la dispoziție clase obișnuite unui RPG, cum ar fi mage sau vrăjitor.

29 IULIE

iulie

Dragon Quest 11 (Nintendo 3DS și PlayStation 4) – Pe lângă versiunile de 3DS și PS4, RPG-ul Dragon Quest 11 va primi și o versiune de Nintendo Switch, care acum se află în lucru la Square Enix. Urmărește trailerul.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte