În următoarele rânduri se află o listă cu lansările de jocuri video mari, din timpul lunii octombrie a acestui an. Din nou, trebuie menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare. Dacă s-a întâmplat să ratezi lista jocurilor lansate luna precedentă, iat-o aici.

7 OCTOMBRIE:

lansările

Mafia 3 (PlayStation 4, Steam PC și Xbox One) – Mafia 3 îl are drept personaj principal pe Lincoln Clay, un veteran de război care se întoarce acasă cu gândul de a începe o viață nouă, în timp ce își construiește imperiul de crime organizate.

lansărilor

Paper Mario: Color Splash (Wii U) – A cincea apariție în seria jocurilor RPG de acțiune pune un ciocan de hârtie în mâinile lui Paper Mario și îi dă undă verde la re-colotarul insulei Prism. Urmărește aici 15 minute de gameplay.

10 OCTOMBRIE:

lansărilor

100ft Robot Golf (PlayStation 4 și PlayStation VR) – Un joc descris pur și simplu de către titlu, 100ft Robot Golf este o experiență singleplayer și multiplayer care oferă jucătorilor control asupra unui robot gigantic în timp ce fac din blocurile zonei urbane propriul teren de golf. Jocul va mai avea support pentru PlayStation VR.

11 OCTOMBRIE:

lansărilor

Gears of War 4 (Windows PC și Xbox One) – Dacă ai mai încercat un joc Gears of War înainte, elementele de bază ar trebui să îți pară ușoare. Jucând drept protagonistul JD Fenix, vei fi nevoit să te bazezi pe poziționarea strategică inteligentă în fiecare scenariu care include lupta cu arme de foc.

lansărilor

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (PlayStation 4) – Rise of the Tomb Raider al anului trecut își face într-un final apariția pe PS4 cu o ediție specială care va include tot conținutul extra lansat anterior, cât și support pentru PlayStation VR.

13 OCTOMBRIE:

lansările

Shadow Warrior 2 (Windows PC) – Primul Shadow Warrior a fost lansat în 1997 și a dorit să îmbine carnagiul jocurilor first-person cu tematica filmelor Kung Fu din acea vreme. Un reboot a fost lansat în 2013. Shadow Warrior 2 mai oferă un mod co-op între patru jucători. Versiunile pentru PS4 și Xbox One au programate lansarea în prima parte a anului 2017.

21 OCTOMBRIE:

lansărilor

BATTLEFIELD 1 (PlayStation 4, Windows PC and Xbox One) – În timp ce cei mai mari competitori ai săi se îndreaptă tot mai mult spre viitor, franciza Battlefield se duce câțiva pași înapoi în trecut. Personal, aștept apariția noului titlu Battlefield mai mult decât orice alt joc luna aceasta.

lansărilor

Civilization VI (Windows PC) – Pentru a șasea apariție în seria jocurilor Civilization, aruncă o privire la 12 minute de gameplay de la E3 2016.

25 OCTOMBRIE:

lansărilor

Dragon Ball Xenoverse 2 (PlayStation 4, PC și Xbox One) – Bandai Namco promite că acest joc va oferi „cea mai detaliată lume Dragon Ball creeată vreodată”. Trailerul oferă o privire la cum va arăta această lume.

28 OCTOMBRIE:

lansările

Titanfall 2 (PlayStation 4, Windows PC and Xbox One) – S-au aflat multe detalii despre a doua apariție în materie de Titanfall din partea Respawn Entertainment. Șase titani diferiți, sunete nebunești la level-up și o campanie singleplayer sunt doar câteva mai dintre cele mai importante.

lansările

The Elder Scrolls V: Skyrim — Special Edition (PlayStation 4, PC și Xbox One) – Acest remaster high-definition pentru consolele moderne va include tot ce ține de DLC, pe lângă support pentru mods pe Xbox One. Jucătorii de pe PC care dețin jocul împreună cu tot conținutul extra sau care au cumpărat Legendary Edition, vor primi ediția specială pe gratis.

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte