Enermax Starryfort SF30

În următoarele rânduri sunt lansările de jocuri video mari, din timpul lunii iulie a acestui an. Din nou, trebuie menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare. Dacă s-a întâmplat să pierzi lista jocurilor lansate luna precedentă, iat-o aici.

1 IULIE:

iulie

The Banner Saga 2 (Xbox One) – Spre deosebire de primul titlu, jucătorii de pe console nu vor avea de așteptat doi ani pentru a putea juca această continuare, care a fost deja lansat pe PC anul acesta. Dezvoltatorul Stoic Studios plănuiește ca pentru al treilea titlu din serie să aibă loc o lansare simultană pe toate platformele.

5 IULIE:

The Banner Saga 2 (PlayStation 4)

12 IULIE:

lista

Ghostbusters (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Adus vouă de către FireForge Games din California, Ghostbusters va avea un întreg nou set de personaje, dar nu cel din noul film cu premiera pe 15 iulie.

lista

Necropolis (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – „O adâncire într-o temniță diabolică” este sloganul pentru jocul third-person rougelike inspirat din Dark Souls. Urmărește trailerul acestuia aici.

iulie

Song of the Deep (PlayStation 4, Xbox One și PC) – „Pe parcursul dezvoltării am încercat să creăm momente care induc mirare și uimire în joc”, spus Brian Hastings, chief creative officer la Insomniac Games. Song of the Deep este joc side-scrolling de aventură subacvatică, bazat pe mitologia irlandeză.

lista

Videoball (Linux, Mac, PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – „Este ca un fel de episod din Gordon Ramsay’s Kitchen Nightmares”, spuse Tim Rogers din partea studioului său, despre Videoball.

15 IULIE:

iulie

Monster Hunter Generations (Nintendo 3DS) – Acum vei putea vâna monștrii împreună cu până la 4 prieteni în demo, care va fi valabil din 30 iunie. Aruncă o privire la 10 minute de gameplay.

19 IULIE:

iulie

I Am Setsuna (PlayStation 4 și Windows PC) – Inspirat de Chrono Trigger și alte jocuri clasice de la Squaresoft de role-play, I Am Setsuna este dezvoltat de noul studio Tokyo RPG Factory.

Tu ce joc aștepți să fie lansat luna aceasta? Ne-a scăpat vreunul? Spune-ne mai jos în secțiunea de comentarii.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte