Mai jos am pregătit o listă care conține datele marilor lansărilor de jocuri ce vor avea loc pe parcursul lunii mai. În caz că ai ratat lista care cuprinde lansările jocurilor din luna aprilie, iat-o aici.
Este de menționat că lista de mai jos este alcătuită numai din titluri de jocuri mari care au primit o dată concretă de lansare luna aceasta. Unele jocuri au fost anunțate pentru luna mai, totuși nu a fost comunicată și ziua.

7 MAI:

mai

Prey (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Noul joc de acțiune și aventură dezvoltat de Arkane Studios în cooperare cu Human Head Studios arată destul de bine și așteptăm cu nerăbdare lansarea oficială. Aruncă o privire la o oră de gameplay aici.

9 MAI:

mai

LocoRoco Remastered (PlayStation 4) – LocoRoco a fost un joc din 2006 pentru sistemul PSP de la Sony și a avut un cântec tematic care îți spunea tot ce trebuia să știi despre joc.

mai

Strafe (MacOS și Windows PC) – Shooterul care trezește amintiri ale primelor arena shooters a primit multă atenție în urma trailerului său de pe Kickstarter în 2015, iar însfârșit își are lansarea în luna. Iată 20 de minute de gameplay.

16 MAI:

mai

Injustice 2 (PlayStation 4 și Xbox One) – Dezvoltatorul NetherRealm a inclus diferite armuri și alt echipament care afectează abilitățile jucătorului, cât și microtranzacții, dar a făcut clar faptul că nu este un joc pay-to-win și că vor fi multe opțiuni pentru modul competitiv în jocul terminat. Acel mod va interzice orice fel de echipament și îi va forța pe jucători să poarte lupte egale.

19 MAI:

mai

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia (Nintendo 3DS) — Shadows of Valentia urmează după primul Fire Emblem Gaiden din 1992 și va fi foarte asemănător cu titlul. Așa cum sugerează titlul „Gaiden”, care înseamnă „poveste secundară” în japoneză, jocul a deviat din formula primului joc pe care fanii l-au iubit.

23 MAI:

mai

Darksiders: Warmastered Edition (Wii U, PS 4 și Xbox One) – Warmastered Edition vine echipat cu rezoluție dublă de cea a primului joc, umbre mai bune, efecte de post-processing și 60 frames per second pe PlayStation 4 și Xbox One. Versiunea de Wii U va rula la 30 frames per second. A doua apariție în această serie a primit un Deathfinitve Edition în 2015 pe PlayStation 4 și Xbox One.

mai

Disgaea 5 Complete (Nintendo Switch) – Lansarea include tot conținutul descărcabil pentru versiunea de bază a jocului, care a fost lansat în 2015, dar fără conținut nou. Pinguinii încă explodează, totuși.

26 MAI:

mai

Friday The 13th: The Game (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Editorul Gun Media și dezvoltatorul IllFonic au plănuit inițial să lanseze Friday the 13th: The Game toamna anului precedent, dar proiectul a fost amânat pentru începutul anului 2017 deoarece au dorit să adauge caracteristici cerute de fani. Acestea includ misiuni single-player, totuși acea componentă nu va fi prezentă odată cu lansarea oficială a jocului terminat; aceasta va apărea în vara anului actual. Iată un video cu gameplay.

mai

Guilty Gear Xrd Rev 2 (PlayStation 3 și PlayStation 4) – Arc System Works este pe cale de a lansa Guilty Gear Xrd Rev 2 – o nouă versiune a apariției cu numărul 3 a jocului de lupte, cât și o versiune separată a produsului pentru PlayStation 4, incluzând o ediție specială fizică. Jucătorii vor mai putea face upgrade-ul la Rev 2 dacă dețin deja Guilty Gear Xrd Revelator pe PS3 sau pe PS4. Două personaje adiționale sunt incluse: un „business ninja” și Baiken.

30 MAI:

mai

Star Trek: Bridge Crew (HTC Vive, Oculus Rift și PlayStation VR) – Star Trek: Bridge Crew a fost dezvăluit publicului de la E3 2016. Experiența virtual reality promite să pună jucătorii la conducerea unei nave noi care aparține de Federation. Misiunea lor? „Să exploreze un sector nestrăbătut al spațiului, cunoscut drept The Trench, cu speranța de a găsi o lume locuibilă pentru populația Vulcan, în timp ce se confruntă cu Klingon Empire. Întâmplările jocului continuă în urma celor din filmul lui J.J. Ambrams din 2009.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte