Numărul laptopurilor RTX Studio crește la 27, cu 10 noi modele lansate de la Dell, HP, Lenovo și BOXX

NVIDIA a anunțat astăzi că 10 noi laptopuri RTX™ Studio și stații de lucru mobile profesionale vor fi lansate de parteneri de top. Acestea vor oferi ray tracing în timp real, inteligență artificială avansată și rezoluție înaltă pentru editare video pentru peste 40 de milioane de creatori de conținut.

Cele mai noi versiuni de la Dell, HP, Lenovo și BOXX măresc numărul modelelor RTX Studio la 27 – dintre care 17 sunt deja disponibile. Laptopurile sunt ideale pentru peste 40 de aplicații de design și creație care includ tehnologia RTX. Acest lucru face posibilă implementarea de Ray Tracing în timp real și a inteligenței artificiale în procesele de lucru ale utilizatorilor. Caracteristicile tehnologiei NVIDIA RTX au fost testate la SIGGRAPH săptămâna aceasta cu ajutorul unor software-uri puse la dispoziție de mai multe companii, dintre care Adobe, Autodesk și Blackmagic Design.

NVIDIA a anunțat disponibilitatea unui nou Driver NVIDIA Studio, care va optimiza procesul pentru aplicații de creație cunoscute, dintre care OTOY Octane Render, Blender, Autodesk Arnold, Maxon Cinema 4D, Substance Painter by Adobe și Magix VEGAS Pro. Cel mai recent Driver Studio oferă o caracteristică puternic solicitată de către utilizatori – suport pentru aplicațiile OpenGL 30-bit color precum Adobe Photoshop și Premiere pentru toate plăcile grafice.

“Laptopurile și stațiile de lucru mobile RTX Studio sunt tot mai utilizate în industriile creative,” declară Jason Paul, general manager of GeForce software and technology la NVIDIA. “Integrarea de ray tracing în timp real, a inteligenței artificiale și a editării video în rezoluție ultra-high sunt la îndemâna tuturor creatorilor de conținut, oferind capabilități pentru care în urmă cu ceva vreme era nevoie de un întreg studio.”

Noile laptopuri sunt disponibile tuturor categoriilor de consumatori, de la cele destinate publicului general, echipate cu plăci grafice GeForce RTX™ 2060 și până la stații de lucru profesionale cu plăci grafice Quadro RTX™ 5000. Acestea includ:

  • Lenovo Legion™ Y740 Laptop Studio Edition care vine cu placă grafică GeForce RTX 2080 în sisteme de 17 inchi și 15 inchi, disponibile începând cu toamna lui 2019.
  • Lenovo ThinkPad™ P53 and P73 stații de lucru mobile care vin cu placă grafică Quadro RTX 5000 în sisteme de 17 inchi și 15 inchi. ThinkPad P53 este disponibil acum; ThinkPad P73 va fi disponibil începând cu august 2019.
  • Dell Precision 7540 and Dell Precision 7740 stații de lucru mobile, disponibile începând de astăzi; vin cu placă grafică Quadro RTX 5000.
  • HP ZBook 15 and 17 stații de lucru mobile care vin cu placă grafică Quadro RTX 5000, disponibile în sisteme de 17 inchi.
  • BOXX GoBOXX SLM mobile workstations disponibile cu placa grafică Quadro RTX 3000 în sisteme de 15 inchi sau Quadro RTX 4000/3000 în sisteme de 17 inchi.

Laptopurile RTX Studio și stațiile de lucru mobile fac parte din platforma NVIDIA Studio, care combină plăcile grafice RTX, kit-urile de dezvoltare software de la NVIDIA și driverele Studio dedicate. Acestea îndeplinesc condițiile hardware și software necesare pentru a deveni sisteme RTX Studio, care permit creatorilor de conținut să identifice sistemele potrivite pentru procesele lor de lucru creative.

Sistemele și driverele sunt testate din punct de vedere hardware și software pentru a face față aplicațiilor și proceselor creative de top. Stațiile de lucru RTX Studio care au la bază plăcile grafice Quadro RTX adaugă beneficii de tip enterprise-level, precum certificări ISV, tool-uri pentru management-ul IT și caracteristici avansate pentru conșinut vizual.

Sistemele RTX Studio dispun de plăcile grafice GeForce RTX 2080, 2070 și 2060, dar și de Quadro RTX 5000, 4000 și 3000. Plăcile grafice RTX accelerează crearea de conținut de la editarea video și până la randarea 3D, cu performanțe de până la 7 ori mai mari decât MacBook Pro(1). Modelele care integrează placa grafică Quadro RTX 5000 dispun de o memorie de 16 GB, cea mai mare disponibilă într-un set-up mobil. Această caracteristică permite procese de lucru multi-app avansate precum și utilizarea modelelor 3D de dimensiuni mari, care în alte condiții nu ar fi fost posibile.

Printre noile modele RTX Studio disponibile acum se numără Acer ConceptD 7, Gigabyte AERO 15 OLED și AERO 17 HDR, BOXX GoBOXX SLM 15 și 17, Dell Precision 7540 și 7740, HP ZBook 15 și17, Lenovo ThinkPad P53, MSI P65 Creator, P75 Creator, WS65, WS75 și WE75, și Razer Blade 15 Studio Edition. Noi modele vor fi disponibile de la Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo și Razer spre sfârșitul anului

Mai multe informații despre NVIDIA Studio sunt disponibile la https://www.nvidia.com/studio.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte