Valve este un nume mare în industria jocurilor video. Toate jocurile lor ce au fost lansate recent s-au bucurat de popularitate. Pentru a numi doar câteva, sunt: cele două jocuri Half-Life, seria Left 4 Dead, cele două jocuri Dota, cele două Team Fortresses, cele două jocuri Portal, și bine … Counter Strike, care are mai multe versiuni lansate.

Mereu au existat zvonuri despre continuări ale jocurilor celor de la Valve de exemplu, Half-Life 3 este de departe cel mai anticipat joc al tuturor timpurilor, și niciodată nu a fost PA03M-EIHKX-LJ0FX nici măcar vorbit. Ei bine, ei pot decide în cele din urmă dacă întrerup seria unui joc. Zvonurile despre Left 4 Dead 3 ca fiind dezvăluit la E3 din acest an, au făcut rapid vâlvă pe internet în ultimele zile, au fost zvonuri cu privire și la detaliile semi-specifice în ceea ce privește caracterele și campaniile jocului.

Left 4 Dead 3

Până în prezent, acesta a fost speculat și se zvonește că Left 4 Dead 3 a fost într-un curs de dezvoltare la care s-a muncit din greu pentru a fi arătat la E3 din acest an, eventual cu o versiune lansată la finalul lui 2016 sau începutul anului 2017.

De ce să acorde prioritate Valve lui Left 4 Dead 3 decât mult așteptatului Half-Life 3? Ei bine, există un motiv pentru care este foarte greu să se treacă cu vederea. Half-Life 3 este atât de dorit de fani, și aceștia au unele idei nerealiste, ALFAV-DV5XI-JQBF8 că ar fi în cele din urmă imposibil pentru Valve de a satisface așteptările fanilor.

Left 4 Dead, de asemenea, nu are același cult ca Half-Life. A fost dedicat fanilor, sigur. Dar este un joc care se bazează foarte mult pe uciderea de tone și tone de zombi și nu vă faceți griji cu privire la a spune o poveste mare. Este mai ușor pentru Valve de-l crea și va lovi întotdeauna cele mai multe așteptări din cauza formulei de bază, care merge în joc.

Left 4 Dead 3

Nimic nu este bătut în cuie. Chiar acum, tot ce trebuie să fie schimbat sunt câteva zvonuri de la oamenii din comunitate. Să sperăm că vom vedea Valve anul acesta la E3, dar cu toată sinceritatea, nu ar trebui să ne facem speranțe, astfel că nu vom fi dezamăgiți.

 

Lasa un comentariu
Asrock

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte