Enermax Squa RGB

LEGO Marvel Super Heroes 2 Review
Povestea Jocului9
Grafică și Sunet9.5
Gameplay9
PRO
  • O mulțime de personaje
  • Grafică
  • O mulțime de misiuni secundare
CONTRA
  • Probleme tehnice
9.2Scor
Reader Rating: (2 Votes)
9.9

În ultimii ani, jocurile video LEGO au devenit o tendință nebună și putem spune că au deja propriul lor gen. Ele sunt distractive, dependente, cu puzzle-uri care vă vor face să jucați fără oprire. Când oamenii aud despre aceste jocuri, ei cred imediat că este un joc pentru copii de 8 ani care nu merită timpul, însă acești oameni cu siguranță nu au încercat aceste jocuri. Indiferent de rolul pe care l-am jucat, Jurrasic World sau Harry Potter, sau chiar jocuri nostalgice precum Star Wars, m-am simțit mereu lipit de ecran cu un prieten sau un frate mai mic ore întregi. Va reuși LEGO Marvel Super Heroes 2 să ofere aceeași senzație?

 

Pentru început trebuie menționat faptul că jocul este exclusiv pentru consolele noi (Play Station 4, Xbox One, Nintendo Switch) și PC.

Îmbunătățirile sunt evidente în grafica jocului, mărimea hărții și numărul de caractere disponibile. Veți avea acces la mai mult de 200 de caractere din universul Marvel, fiecare cu abilitățile și mișcările sale speciale. Desigur, numai fanii vor recunoaște majoritatea personajelor, orice caracter fiind unic, de multe ori fiind plăcut impresionat atunci când am întâlnit personaje cum ar fi Cavalerul negru sau Tigrul Alb. În ceea ce privește prezentarea personajelor, jocul face o treabă excelentă.

 

Povestea Jocului

Aceasta este o altă zi obișnuită în universul lui Marvel, întâlnim gărzile galaxiei în timp ce misiunea noastră este de a salva o altă planetă de la distrugere. Echipa a constatat ca Kang are un plan să rupă regiuni întregi din întreaga galaxie pentru a le adăuga la realitatea pe care ocontrolează sub numele de Chronopolis. Pentru al opri, răzbunătorii și gărzile galaxiei combină forțele fiecărui personaj pe care îl puteți alege din universul Marvel. Spre deosebire de jocurile anterioare Lego, acest joc are o poveste originală care se conectează la complotul  din cele mai recente filme , cum ar fi Marvel Dr. Strange, Gardienii Galaxiei 2 și chiar Thor: Ragnarok. Chiar mai mult, jocul preia provocarea de a adăuga continuitate la aceste filme. Dacă v-ați dorit vreodată un joc care să vă pregătească pentru modul în care Universul Marvel va continua războiul, acesta este jocul care vă va duce cel mai aproape de el.

Chronopolis, universul la care vă aduce Kang și harta lumii deschise pe care o puteți explora, este pur și simplu o plăcere. Harta constă dintr-o varietate de domenii diferite, cum ar fi Manhattan în alb-negru, vorbind cu statuia Sfinxului, pădurile și Oakndh (Wakanda), Planet Scar (Sakaar) și chiar Asgarzi (Asgard). Fiecare loc arată diferit și unic în sine, cu o varietate de colecții și personaje care vă vor oferi misiuni secundare. Ei vă vor cere adesea să ridicați părți pentru ceva sau să atingeți un anumit număr de persoane, aceste sarcini se repetă de mai multe ori. Majoritatea misiunilor vă vor duce în locuri noi pe care niciodată nu le-ați văzut, vă oferă posibilitatea să vedeți frumusețea reală a jocului și atenția față de detaliile mici.

 

Acest lucru mă readuce la argumentul inițial, că oamenii consideră că aceste jocuri sunt doar pentru copii. Toți cei care joacă acest joc trebuie să ia abordarea „Acesta este un joc Lego care nu se ia prea în serios și tot ce contează este să mă distrez jucându-l”. Și deși sarcinile sunt repetitive, ele sunt încă distractive. Fiecare personaj se comportă diferit în timpul unei lupte. Caracterele mari, cum ar fi Hulk sau Carnom pot elimina mai mulți dușmani și pot ridica pietre, în timp ce personaje ca Spiderman sau Captain Marvel pot scăpa de dușmani de la distanță. Dacă există un alt jucător cu dvs., fiecare 2 personaje au un atac special pe care îl pot efeectua.

Concluzie

LEGO Marvel Super Heroes 2 este unul dintre cele mai bune jocuri LEGO. Gama de caractere disponibile este uimitoare și atenția acordată detaliilor trebuie aplaudată. În timp ce gama de acțiuni și abilități de mișcare poate provoca probleme jucătorilor mai tineri, modul co-op prezent este un plus minunat pentru a ajuta jucătorii mai tineri.

Mai jos aveți un scurt video realizat de echipa noastră. Jocul a fost testat pe PlayStation 4.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte