Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Lego Marvel Super Heroes 2, continuarea primei aventuri cu o amestecare de eroi de la Marvel Comics din 2013, va fi lansat în 13 noiembrie pe PlayStation 4, Xbox One și Windows PC, conform anunțului făcut de Warner Bros. ieri.

O versiune a jocului pentru Nintendo Switch se mai află în dezvoltare, dar acesteia nu a fost atribuită o dată de lansare încă. Warner Bros a spus că va fi disponibilă în timpul sezonului de iarnă.

Asemenea primului Lego Marvel Super Heroes, continuarea se va abate asupra multor momente din istoria Marvel, aducând eroi și răufăcători „din toate erele și realitățile”, a afirmat Warner Bros. într-un comunicat de presă. Personajele se vor lupta cu inamicul călător în timp, Kang the Conqueror și vor putea manipula timpul de unii singuri; lumea centrală din joc este numită Chronopolis pentru un motiv întemeiat.

Printre locațiile în care se va avea loc acțiunea din Lego Marvel Super Heroes 2 se numără și locuri din viața reală, cum ar fi New York City în anul 2099, Egiptul din perioada antică și Vestul Vechi, pe lângă locații din benzile desenate de la Marvel, ca și Sakaar, care găzduiește povestea din Planet Hulk. Jucătorii vor putea intra în rolurile personajelor ca și Spider-Man din 2099, Cowboy Captain America, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin și Gardienii Galaxiei.

Vorbind de Gardienii Galaxiei, poți viziona mai jos un trailer scurt al Lego Marvel Super Heroes 2, care îl include pe nimeni altul decât Baby Groot. Trailerul complet va fi publicat pe 23 mai.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat: