The LEGO NINJAGO Movie Videogame Review
Gameplay8.3
Grafică8.5
Sunet8
8.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

The LEGO NINJAGO Movie Videogame este un nou joc LEGO din universul Ninjago, fiind făcut după film. Acesta este primul joc LEGO Ninjago, așa că haideți să vedem ce are de oferit.

GAMEPLAY

Jocul are o poveste întinsă pe 8 capitole și transpune într-o anume măsură acțiunea din The Lego Ninjago Movie. Ninja-ul verde Lloyd și camarazii lui ninja sunt protectorii lui Ninjago City din Tokyo, care este terorizat de către Lord Garmadon și armata lui de roboți și asasini. Fiind orbit de ură și încercând să îl înfrângă pe Garmadon, Lloyd face o greșeală gravă și pune în pericol întreaga Insulă Ninjago. Numai o călătorie spre inima insulei îl poate ajuta pe Lloyd să capete puterea Spinjitsu și să îi salveze pe toți.

Povestea poate fi înțeleasă mai ușor de cei care au urmărit filmul sau măcar serialul animat cu LEGO Ninjago, dar filmulețele din joc sunt destul ca să explice întâmplările.

The LEGO NINJAGO Movie Videogame este o nouă apariție în medie de jocuri LEGO care are un gameplay puțin mai scurt decât obișnuiesc aceste jocuri să aibă și are un sistem de luptă mai dinamic, făcându-l să fie ceva mai diferit față de titlurile LEGO lansate anterior.

Gameplayul e concentrat în mare parte pe luptă în loc de explorare, ceea ce pentru mine este un plus, făcând jocul să fie mai intens și mai puțin plictisitor. Bătăile au un ritm rapid și cu noul sistem de luptă, sunt mai fluide. Inamicii nu îți permit să apeși aceleași butoane la nesfârșit, ci încep să învețe mișcarea și să pareze lovituri. Asta te obligă să înveți și să efectuezi combo-uri mai diversificate. Jocul te și răsplătește cu mai mulți studs (banii prezenți în orice joc LEGO) pe măsură ce nimerești mai multe lovituri consecutiv, ceea ce automat te motivează să te folosești de loviturile combo și să fii mai creativ în mișcările tale.

Acum este destul de distractiv să te lupți constant și am fost mai motivat să fac asta deoarece am încercat să obțin cât mai multe combo-uri și studs, în loc să fie ca în alte jocuri LEGO unde luptele funcționează drept un obstacol care stă în calea ta de a ajunge dintr-un punct în altul.

Adunarea acestor studs a fost din totdeauna un element major în jocurile LEGO. Acum nu mai este obligatoriu să strângi un anumit număr de studs ca să deblochezi personaje, pe care acum le poți juca imediat după ce le deblochezi.

Odată ce ai terminat povestea scurtă, jocul devine complet open world și poți căuta pe hartă orice secrete dorești și ai posibilitatea să experimentezi lucruri noi cu abilitățile Spinjitsu.

GRAFICĂ ȘI SUNET

Asemenea tuturor jocurilor recente din serie, The LEGO NINJAGO Movie Videogame are o grafică fantastică. Personajele se mișcă fluid, iar ecranul nu este încărcat de prea multe informații, dar la fel ca în orice joc LEGO, într-o luptă unde mor mulți inamici într-un timp scurt, ecranul se umple de studs și nu-mi place când nu pot vedea câți inamici sar să atace.

Muzica este foarte bună și creează o atmosferă intensă atunci când este nevoie. Mi-ar fi plăcut ca și vocile personajelor să fie aceleași cu cele din film, dar actorii fac o treabă bună și sună convingător. Totuși în timpul luptelor ajung să se repete aceleași linii de dialog.

CONCLUZIE

Recomand The LEGO NINJAGO Movie Videogame oricărui gamer care îndrăgește jocurile din seria LEGO sau desenele animate cu Ninjago. Gameplayul este mai scurt decât mă așteptam, dar beneficiază de multe îmbunătățiri față de jocurile anterioare.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte