Au trecut aproape doi ani de când s-a mai auzit ceva de Let It Die, jocul free-to-play de acțiune în dezvoltare de la Grasshopper Manufacture. Acum, într-un video de la GungHo Online Entertainment, directorul executiv Suda51 și producătorul Kazuki Morhishita confirmă faptul că jocul este încă în viață.

Aruncă o privire la dezvoltarea jocului în spatele cortinei, în timp ce ei doi explică de ce au păstrat tăcerea încă de la Tokyo Game Show 2014. Fanii studioului din spatele No More Heroes, Killer 7 și al altor jocuri neortodoxe vor realiza că Let It Die încă arată la fel ca în anul 2014.

Let It Die

Spre deosebire de alte jocuri aduse de Grasshopper, următorul se va concentra pe gameplay-ul multiplayer online și va oferi microtranzacții. Acesta încă va avea semnătura dezvoltatorului, care este lupta brutală și absurditatea. Totuși, jucătorii vor lua rolul unui protagonist purtător de indispensabili, care snopește în bătaie inamicii pentru a le lua echipamentul, conform prezentării jocului de la E3 2014.

Pe website-ul oficial este confirmată lansarea pentru anul 2016 și Suda51 va dezvălui în curând prima versiune a jocului ce poate fi jucată de către cei curioși. Un demo pentru Let It Die va fi disponibil la PAX East 2016, care va avea loc luna aceasta în Boston.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte