Enermax Starryfort SF30

Lethal League, jocul de luptă între patru jucători care a primit multe răspunsuri pozitive încă de la lansarea sa pe PC în 2014, ajunge în 10 mai pe PlayStation 4 și Xbox One, ne-a anunțat dezvoltatorul Team Reptile.

„Din momentul în care am început dezvoltarea jocului Lethal League acum câțiva ani, am considerat că modul ideal de a-l juca ar fi pe console”, a spus dezvoltatorul. „Este o mare realizare pentru noi să lansăm însfârșit primul titlu pe console, iar noi credem că Lethal League va constitui un debut solid pe console.”

Această versiune a cerut studioului indie format din doi oameni să reconstruiască jocul în totalitate, conform spuselor acestora. Făcând asta i-a permis echipei Team Reptile să includă support pentru opt limbi.

Lethal League este oarecum greu de descris în felul în care combină titlurile de jocuri cu lupte și cele de jocuri sports-arcade. Cea mai bună explicație are fi videoul de mai sus. Grafica unică și muzica fac parte din motivul pentru care este așa de plăcut. Jocul a depășit 400,000 de vânzări pe Steam de la debutul său din august 2014.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte