LEVEL- Revista copilăriei mele a revenit- NIVELUL2

Enermax Squa RGB

revista_numarul_1_nivelu2În urmă cu vreo 3 ani dispărea de pe piață o revistă numită LEVEL, pentru un puștan ca mine, era tot ce-mi puteam dori, aveam zeci de pagini cu știri despre tehnologie, programe sau jocuri. În fiecare lună mă trezeam dimineața și mergeam la chioșcul de ziare să nu cumva să pierd revista, de multe ori fiind nevoit să caut la mai multe chioșcuri pentru că se vindea foarte repede. Era coperta aia frumoasă din geamul chișcului de ziare la care rămâneai cu ochii, era titlu ăla uriaș care ieșea în evidență încă de când te apropiai de chioșc. Încă am o colecție de câteva zeci de reviste, cu o grămadă de DVD-uri și CD-uri cu utilitare. În fiecare lună era un joc gratuit, eu continuând să cumpăr chiar și după ce acele jocuri aveau cerințe prea mari pentru calculatorul pe care-l dețineam la momentul respectiv.

level nivelul2

La un moment dat, revista n-a mai apărut și n-am mai știut nimic despre ea și i-am dus dorul foarte, foarte mult, însă, de curând am descoperit că vechea echipă de redactori s-a reunit și au pornit noul proiect, NIVELUL2, da, e revista LEVEL 2.0! Au reapărut și sper să reziste pe piață cât mai mult. De data aceasta cu un conținut mai bogat, din ce vedem în prezentare undeva la 100 de pagini. Cu aceleași știri prezentate într-un mod plăcut, un conținut pentru pasionați, oferit de către pasionați.

cuprins_new_tease

Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că ei mențin tradiția și oferă lunar un joc gratuit, doar că au trecut pe suportul digital și oferă CD-KEY pentru STEAM! Un lucru extrem de bun pentru iubitorii de gaming, în acest fel îmbogățindu-și colecția de jocuri de pe Steam. Primul număr al revistei a văzut lumina zilei pe 1 ianuarie 2016, iar în acest număr jocul gratuit este TRINE 2: COMPLETE STORY. Un titlu care, pe Steam, costă 16.99 euro, deci peste 75 lei!

Raportul calitate-preț?

Păi haideți să analizăm puțin situația: singura revistă profesionistă (cu un istoric în spate) de gaming și tehnologie, cu un conținut de aproximativ 100 de pagini (sau mai mult) și care mai oferă și un joc gratuit (care costă peste 75 lei), la un preț de numai 23 lei! 23 LEI! Personal aș plăti dublu pentru o astfel de revistă.


1_special_realitatea_virtuala_revista_nivelul2 star_wars_battlefront_review_revista_nivelul2 star_craft_ii_legacy_of_the_void_review_revista_nivelul2 fifa_16_pes_2016_review_revista_nivelul2 12_gtx_980_ti_round-up_nivelul2 11_thrustmaster_t300rs_revista_nivelul2 10_review_wasteland_2_directors_cut_revista_nivelul2 10_hobby_board_game_review_eldritch_horror_revista_nivelul2 9_review_arkham_knight_pc_revista_nivelul2 7_review_assassins_creed_syndicate_revista_nivelul2 6_review_metal_gear_solid_v_revista_nivelul2 3_preview_shardlight_revista_nivelul2 2_special_heroes_of_the_storm_revista_nivelul2

Cum puteți intra în posesia revistei NIVELUL2?

Deocamdată revista nu este distribuită în țară, dar stafful lucrează la acest aspect pentru ca voi s-o puteți obține cât mai ușor. Momentan puteți intra pe site-ul lor să vă faceți abonament și s-o primiți prin intermediul Poștei Române sau, dacă sunteți din București sau Brașov, le puteți ridica de la sediile lor.

Aștept cu nerăbdare să primesc primul număr și sunt foarte curios de conținutul celui de-al doilea număr al revistei, care apare pe 15 februarie, potrivit spuselor redactorilor pe pagina de Facebook Nivelul Doi.

Echipa SteamGames.ro urează viață lungă noii reviste Nivelul2!

Tu-ți amintești de revista LEVEL? Ești fericit că s-au întors?

Lasa un comentariu

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte