Asrock

Până recent, Rockstar și-au exercitat dreptul de a-și păstra tăcerea despre ceea ce ar putea conține un viitor DLC pentru GTA V. Nici măcar un indiciu sau o aluzie pasageră n-a făcut studioul până în acest moment, totuși, părându-se ca printre degete, le-a scăpat totuși ceva.

În recentul update, Executives and Other Criminals, a fost găsit un fișier text care detaliază câteva elemente importante, care, dacă ești atent duc la răspunsul simplu: Liberty City o să fie inclus ca o hartă secundară în GTA V.

tweet

Fișierul text a fost dezvăluit de către un user de Twitter numit Tezfunz, cunoscut în comunitatea GTA sub numele de Funmw2, acesta având ceva preziceri adeverite în trecut. Iar tweetul de mai sus pare să adeverească asta.

Teoria este totuși ușor nebunească. Totul pornind de la acel „Dance.TXT”, care se pare că a fost legat de un alt element găsit în trecut în joc, și anume, Bahama Mamas Night Club. Comunitatea GTA punând existenta acestui night club și acțiunea de a dansa cap la cap, rezultatul fiind un nou DLC care include așa ceva, acel fișier justificând cu o acțiune, existența clubului. După cum am spus, teoria este ușor nebunească. Totuși sunt câteva alte elemente care și-au făcut loc în joc, ca de exemplul tricoul unlockable secret pe care scrie „I Love Liberty City”.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte