Enermax Starryfort SF30

XCOM 2

Firaxis Games vor lansa XCOM 2 pe data de 5 februarie pentru PC, Mac și Linux. XCOM 2 este o continuare la jocul de strategie premiat, XCOM: Enemy Unknown. Douăzeci de ani au trecut de când umanitate a pierdut războiul împotriva invadatorilor strini și o nouă ordine mondială există acum pe Pământ. După ani de stat în umbră, forțele XCOM trebuie să se ridice și să elimine ocupația străină.

Alekhine’s Gun

Cei de la Maximum Games vor lansa pe 9 februarie Alekhine’s Gun pentru PC, PlayStation 4 și Xbox. OneAlekhine’s Gun este un third-person cu o acțiune ce se petrece în anii 1960  în timpul războiului rece. Nivelurile sunt de tip open-world, unde jucătorul poate decide în ce mod îndeplinește obiectivele.

Dying Light: The Following

Techland va lansa Dying Light: The Following pe PC, PlayStation 4 și Xbox One din 9 februarie 2016. Dying Light: The Following este o expansiune a jocului Dying Lightcare conține noi tipuri de arme, misiuni noi și un mod nou.

Assassin’s Creed Chronicles: Russia/Trilogy Pack

Assassin’s Creed Chronicles: Russia va fi lansat de cei de la Ubisoft pe data de 9 februarie pentru PC,PlayStation 4, Xbox One și PS Vita. Assassin’s Creed Chronicles: Russia va duce jucătorii în 1918, unde războiul dintre bolșevici și imperiul țarist îl duce pe asasinul Nikolaï Orelov în apărarea prințesei Anastasia.

Firewatch

Campo Santo vor lansa Firewatch pentru PC, PlayStation 4, Mac și Linux pe data de 9 februarie. Firewatch este un first-person single-player cu un mister stabilit în sălbăticia din Wyoming, unde singura ta salvare este persoana de la celălalt capăt al un radio portabil.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Bandai Namco Entertainment vor lansa NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 pe 5 februarie pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. În afară de câteva îmbunătățiri esențiale, abilitatea de a merge pe pereți, cea de a-ți schimba personajul în mijlocul luptei și faptul că atacurile de tip ultimate și awakening diferă în funcție de personajele pe care ți le-ai ales înainte de luptă.

Unravel

Unravel va fi lansat de Electronic Arts pe data de 9 februarie pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One. Jocul este un puzzle cu o poveste la început simplistă, despre o creatură simpatică din lână care a prins viață datorită iubirii unei bătrâne.

Street Fighter V

Capcom va lansa Street Fighter V pe 16 februarie pentru PC, PlayStation 4 și Linux.  Jocul include 16 personaje, dintre care 4 sunt noi .Street Fighter V include noi mecanici, arene interactive, pe lângă o campanie care leagă poveștile din Street Fighter IV și Street Fighter III.

Lasa un comentariu
Asrock

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte