Aici am întocmit o listă a jocurilor mai mari, care vor apărea pe parcursul acestei luni. În caz că ai ratat lista lansărilor de jocuri din luna precedentă, o găsești chiar aici.
Dacă nu am inclus unele jocuri mai importante, înseamnă că nu au primit o dată specifică de lansare, chiar dacă au fost anunțate pentru luna aprilie.

5 APRILIE

jocurilor

Quantum Break, (Windows PC și Xbox One) – jocul de acțiune și dramă mult așteptat de la Remedy Entertainment va fi împânzit de easter eggs pentru fani. Quantum Break nu va fi disponibil pe Steam, dar vei primi o copie moca pentru Windows 10 dacă îl achiziționezi jocul pe Xbox One.

 
12 APRILIE

Dark Souls 3, (PlayStation 4, Windows PC and Xbox One) – Ușor accesibila și prietenoasa continuare a Dark Souls 2 a fost lansată în Japonia pe 24 martie, dar acum este timpul ca restul lumii să „ridice soarele în slăvi”.

 
jocurilor

Ratchet & Clank, (PlayStation 4) – Aruncă o privire la 80 de minute din primul joc al seriei de hooter-platformer. Ratchet & Clank își va face apariția și pe marile ecrane pe data de 26 aprilie.

 
15 APRILIE

jocurilor

Bravely Second: End Layer, (Nintendo 3DS) – Continuarea pentru Bravely Default va ajunge la noi în curând, iar până atunci urmărește 16 minute de gameplay a jocului.

 
22 APRILIE

jocurilor

Star Fox Zero, (Wii U) – Ai posibilitatea să pilotezi un retro Arwing în jocul ăsta, ce altceva ți-ai mai putea dori? Lansarea include Star Fox Guard, versiunea finală a unui experiment de la designerul de jocuri Shigeru Miyamoto, care a fost dezvăluit prima oară la E3 2014.

Tu ce jocuri aștepți să apară luna aceasta? Am cumva omis vreunul din ele?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte