Enermax Starryfort SF30

Mai jos se află o listă conținând majoritatea lansărilor mari de jocuri video ale lunii iunie din 2016. Din nou, trebuie menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare.

3 IUNIE

lista

Dangerous Golf, (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Un joc asemănător cu Burnout, dar cu mingi de golf, serios. Aruncă o privire la 15 minute de gameplay.

6 IUNIE

Edge of Nowhere, (Windows PC și VR) – Aventură-te într-o expediție misterioasă din Antarctica cu acest third-person action-adventure creat de Insomniac Games.

7 IUNIE

LISTA

Mirror’s Edge Catalyst, (PlayStation 4, Windows PC și Xbox One) – Acest reboot/prequel al Mirror’s Edge din 2008, va dezvălui ce s-a petrecut pe la începuturile lui Faith și va avea un cântec de la Chvrches. Iată aici trailerul și aici gameplay din beta.

21 IUNIE

lista

Mighty No. 9, (Linux, Mac, Nintendo 3DS, PS 3, PS 4, PS Vita, Wii U, Windows PC, Xbox 360 și Xbox One) – După ce a suferit patru amânări, succesorul lui Megaman, finanțat de fani și creat de Comcept, este însfârșit pe cale să apară. Versiunile pentru PlayStation Vita și Nintendo 3DS vor fi lansate ulterior.

Aici este unde No Man’s Sky ar fi fost listat. 🙁

24 IUNIE

lista

Tokyo Mirage Sessions ♯FE, (Wii U) – Nintendo ne spune că jocul de la Atlus de role-playing, inspirat de Fire Emblem și Shin Megami Tensei, este plasat într-un Tokyo al zilelor moderne.

28 IUNIE

lista

Lego Star Wars: The Force Awakens, (Nintendo 3DS, PS 3, PS 4, PS Vita, Wii U, Windows PC, Xbox 360 și One) – Este posibil ca BB-8 să devină mai adorabil de atât? Răspunsul este da, totul poate deveni mai drăguț sub formă de LEGO. Jocul va include aventuri ce nu apar și în film, cum ar fi călătoria lui Han Solo și Chewbacca pentru a-l captura pe Rathtars.

lista

Star Ocean: Integrity and Faithlessness, (PlayStation 4) – Square Enix a avut un plan de a salva Star Ocean. În timp ce aștepți să descoperi cum se va acesta, poți viziona aici 70 de minute de gamplay.

29 IUNIE

lista

Zero Time Dilemma, (Nintendo 3DS, PlayStation Vita și PC) – A treia lansare de la Kotaru Uchikoshi în seria Zero Escape țintește spre povestire mai cinematică și mai multe scene complet animate, spre deosebire de predecesorul său din serie. Aruncă o privire la acest gameplay cu jocul.

Pentru cei curioși, iată lista noatră cu jocurile mai puțin populare din 2016.

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

  1. Lansările de jocuri video din iulie 2016

    […] În următoarele rânduri sunt lansările de jocuri video mari, din timpul lunii iulie a acestui an. Din nou, trebuie menționat că există și alte lansări de jocuri care nu au fost incluse, doar din cauză că nu au primit o dată exactă de lansare. Dacă s-a întâmplat să pierzi lista jocurilor lansate luna precedentă, iat-o aici. […]

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte