Asrock

Lost Castle Review
Poveste8
Gameplay9
Grafică7.5
Sunet7
7.9Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
9.8

Lost Castle, produs de Hunter Studios este un RPG de acțiune cu temnițe și tâlhari.

Castelul Harwood era guvernat de nobili. Din păcate, răul a venit și s-au încheiat zilele calme. Oamenii au fost torturați, înrobiți sau uciși de demoni. Treptat, demonii voiau din ce în ce mai mult și au început să invadeze zonele înconjurătoare. Pentru omenire, onoare și comori, vitejii de peste tot au continut să vină în Harwood pentru a opri relele.

Caracteristici:
Conținut aleatoriu masiv.
Peste 70 de articole și 50 de poțiuni cu diverse efecte.
Peste 100 de arme și 50 de armuri și diverse acțiuni de atac cu diferite tipuri de arme.
Inamici și temnițe generate aleatoriu.
Sistem de sacrificiu- avansează în nivel cu eroul tău și câștigă noi abilități.
Mod de joc singur sau cu un coechipier.

Poveste

Castelul Harwood, acum casă pentru creaturile din însăși gropile iadului și comorile demonice este un loc uimitor pentru cei care poftesc la faimă și avere. Alăturați-vă aventurii în speranța de a aduna bogății și cucerește castelul înainte de a-l ceda răului.

3

Lost Castle este disponibil pe Steam cu acces înainte de lansare. Chiar și așa are mult conținut pentru cei care sunt destul de curajoși. Este plin de capcane și monștri care așteaptă șă-i strice ziua eroului tău care nu bănuiește nimic. Vei avea nevoie să stăpânești diversele arme din joc, să studiezi monștrii și să eviți numeroasele capcane dacă dorești să ajungi la etapele finale, pentru a debloca secretele castelului și locuitorilor acestuia.

lc_big_hero

 

 

Gameplay

Lost Castle are o poveste clasică pentru acest gen de jocuri, în care un un om însetat de putere încearcă să cucerească lumea dezlănțuind iadul pe pământ. Demonii apar, iar acum treaba ta este să te descotorosești de ei. Povestea începe însă cu capturarea ta de către niște globini și întemnițarea ta. Această închisoare este și locul de unde pornești de fiecare dată când mori în joc. Aspectul unic al acestui joc este însă că de fiecare dată când reînvii, te trezești cu noi abilități și forțe. Ai și arme diferite de fiecare dată și puteri diferite.

Acest lucru face jocul extrem de interesant și antrenant. Înveți lucruri noi de fiecare dată și ești nevoit să îți dezvolți stiluri diferite de joc de fiecare dată. Vei începe jocul în închisoarea goblinilor și aceștia vor fi primii tăi adversari. De fiecare dată când termini un nivel vei trece în altă locație și vei întâlni alte tipuri de inamici și la final bossi unici pentru fiecare nivel. Lucrul cel mai interesant la acest joc, în opinia mea cel puțin este faptul că nu numai jucătorul pe care îl controlezi se schimbă, ci și nivelele. Acestea sunt generate dinamic, deci nu va trebui să rejoci la infinit același nivel și automat găsești noi iteme, arme noi și cntrolezi abilități noi, dezvoltându-ți stilul de joc continuu.

2

Lost Castle se bazează mult pe capacitatea jucătorulu ide a improviza și sunt multe elemente care te ajută în acest sens. Poți folosi diferite iteme plasând capcane pentru inamici, precum folosirea mediului înconjurător împotriva lor și capcanelor inițial destinate ție. E distractiv să ademenești inamicii în zone periculoase și să-i vezi cum dispar fără ca t usă depui prea mult efort. Jocul în sine este de fapt destul de greu, dar oferă satisfacții odată terminat, ceea ce este întotdeauna un lucru bun. Te vei bucura lejer de 10-15 ore de gameplay, ceea ce e extraordinar pentru un joc indie.

Grafică și sunet

Engine-ul grafic din Lost Castle este drăguț implementat, iar personajele sunt desenate bine. Odată cu schimbarea personajelor pomenită anterior am observat că se schimbă și înfățișarea lor, ceea ce dă o notă distinctivă plăcută jocului. Animațile sunt bine lucrate și totul merge strună, fără a întâmpina erori sau glitchuri. Sunetul este omniprezent în joc și uneori deranjează pentru că este puțin cam tare și te înurcă (sau cel puțin pe mine) mai ales la concentrare. În general este bun, se potrivește cu tema jocului, dar în momentele în care trebuie să găsești soluții inovatoare, mie mi-ar fi plăcut ca acesta să lipsească, pur și simplu.

 

Concluzie

Jocul se controlează foarte bine, confruntările cu inamicii sunt uneori grele, după ce muriți primiți alt caracter și reîncepeți nivelul cu acesta, dar trebuie să țineți cont că are alte aptitudini și trebuie să vă obișnuiți cu ele înainte de a da nas în nas cu oaspeții castelului. Grafica personajelor și a nivelurilor din povestea pentru cucerirea castelului sunt foarte bine făcute și nu am găsit nimic deranjant. Fundalul sonor acompaniază bine partidele de măcel deși uneori poate e nevoie de mai multă concentrare iar sunetul distrage atenția.

lc_goblinking1

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte