Asrock

Thunder Lotus Games a dat startul la faza de closed beta pentru Sundered cu un trailer nou și dramatic, intitulat „Resist”, dezvăluit de către Sony.

Trailerul prezintă imagini noi din anticipatul joc horror de acțiune și le arată jucătorilor la ce se pot aștepta să vadă în closed beta. Acesta poate fi urmărit mai jos.

Trailerul îl are drept narator pe General Waters, un lider militar din armata Valkyrie din Sundered și prezintă imagini cu protagonistul Eshe, care explorează primele zone din joc și se confruntă cu inamici.

„Trailerul Resist scoate tot ce este mai bun din Sundered„, spune Will Dubé, Creative Director și President la Thunder Lotus Games. „Noua regiune pe care am dezvăluit-o are câteva dintre cele mai bune caracteristici create de echipa noastră până acum și sunt încântat că mulți fani se vor bucura de ele în beta.”

Cei care vor primi acces la closed beta sunt 4,600 de finanțatorii de pe Kickstarter, fiind ultima etapă majoră de dezvoltare înainte de lansarea oficială pe PlayStation 4, PC, Mac și Linux care va avea loc în iulie 2017. Sundered closed beta începe din 16 mai, 2017.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte