Asrock

Lovely Planet Arcade Review
Gameplay7
Grafică și sunet7
Raport calitate-preț8
7.3Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Lovely Planet Arcade este un casual indie first-person-shooter dezvoltat de QUICKTEQUILA și tinyBuild Gamesc. Acesta a fost lansat recent, fiind succesorul lui Lovely Planet, care este un joc destul de apreciat, așa că am decis să îi dau o încercare.

Gameplay

Lovely Planet Arcade este acel fel de joc pe care-l joci atunci când simți că vrei scurtă o pauză de la shooterele intense și vrei ceva mai relaxant și totuși provocator.

Din ansamblu, jocul este destul de simplu. Obiectivul tău este să termini nivelul ajungând la marea undă de lumină sau pur și simplu să elimini fiecare dușman cu pușca ta. Pe scurt, originalul Lovely Planet cu un shotgun.

lovely

Inamicii tăi au forma unor oameni de zăpadă mari și verzui, a căror înfățișare se schimbă de la un act la altul. Aceștia stau pe loc iar tu trebuie să îi țintești pe fiecare, după care dispar într-un nor mare de fum și poți avansa. Jocul are 100 de nivele și pe măsură ce avansezi, inamicii se prezintă echipați cu scuturi, aruncătoare de rachete, pistoale și alte arme. Mi-a plăcut modul în care ești nevoit să eviți gloanțele și rachete care sunt trase spre tine cu o viteză mai mică. Această caracteristică a gameplay-ului m-a duce cu gândul la Superhot, dar fără slow motion.

Planșa fiecărui nivel este destul de mică și ești nevoit să te miști cât mai repede pe eviți obstacolele și să elimini inamicii într-un timp cât mai scurt pentru a primi cele trei stele. Fiecare nivel fiind scurt, am reușit să trec destul de rapid de primele câteva zeci, după care abia începe să devină mai provocator și vei fi nevoit să restartezi fiecare nivel de câteva ori până ajungi să-l bați, fiind nevoit să procedezi diferit cu fiecare inamic și obstacol. Spre exemplu, unii omuleți au scuturi și ești nevoit să tragi în timp ce sari pentru a-i nimeri în punctul vulnerabil.

Lovely

Pe mine personal nu m-a atras faptul că ești lipsit de abilitatea de a mișca arma după bunul plac, putând să muți pușca doar pe orizontală. De asemenea, nu sunt un mare fan al faptului că nu îți este arătat un clasament la finalul fiecărui nivel pentru a vedea cum te-ai descurcat față de alți jucători. Jocul încearcă să fie unul pentru cei care preferă tipul speedrun, dar nu pare că face o treabă bună în privința asta.

Dacă simți că ritmul jocului nu ți se potrivește sau dacă vrei un nivel de dificultate și mai ridicat, poți alege Fast Mode, respectiv Mirror Mode.

Grafică și sunet

Aspectul vizual al titlului este asemănător cu cel al jocurilor de modă veche. Toate texturile sunt simple, iar în ansamblu, jocul este foarte viu colorat și atrăgător.
Privind categoria sunet, pot spune că nu am mult de obiectat. Muzica aleasă este vioaie, totuși spun eu că s-ar potrivi ceva mai bine un gen cu un ritm mai antrenant. Atunci când personajul este atins de proiectile sau are loc o explozie, el scoate sunete haioase de mirare sau de extenuare, un detaliu care mi-a fost pe plac.

Concluzie

Per total, Lovely Planet Arcade este un joc simplu și mediocru, care nu se prezintă la fel de captivant ca și predecesorul său. Este perfect pentru atunci când vrei să faci timpul să treacă mai repede. Acesta a fost lansat pe Steam de câteva săptămâni și îl găsești la prețul de 5,99 euro.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte