Asrock

2K Games a anunțat astăzi că Mafia 3 va ajunge pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One pe data de 7 octombrie. Acțiunea acestuia se desfășoară prin perioada anilor 1960, într-o versiune reimaginată a orașului New Orleans și a căruit protagonist, Lincoln Clay, caută cu disperare răzbunarea.

Povestea începe cu camarazii lui Clay, care sunt eliminați de mafioții italieni, după care izbucnește mânia sa. Acțiunea va fi alimentată de abilitățile militare de luptă ale lui Clay, atribuite misiunilor sale din Vietnam. Mașinile puternice împreună cu frizurile de modă veche și rockul clasic vor completa scena.

Mafia 3

Jucătorii vor avea sarcina de a-i pune la pământ pe fiecare dintre inamicii lui Clay, în timp ce-și vor construi propriul „imperiu”.
Mafia 3 este dezvoltat de Hangar 13, cel mai nou studio al 2K Games, care a luat naștere acum 2 ani.

Jocul va avea 3 ediții: lansarea standard și încă două ediții speciale ce vor avea conținut premium, care nu a fost încă lansat. Ediția colecționarului va include obiecte materiale, ca de exemplu lista cântecelor din joc pe vinilin. De asemenea, există și un bonus pentru precomandă detaliat la sfârșitul trailer-ului de mai jos.
Mafia 3 nu a fost încă evaluat, dar se așteaptă un M rating.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte