2K Games și studioul Hangar 13 au publicat un nou trailer pentru Mafia III, de această dată fiind prezentat unul dintre aliații lui Lincoln Clay în misiunea sa de răzbunare: Cassandra, supranumită și The Voodoo Queen (Regina Voodoo).

Cassandra este un membru din gruparea „Haitian” situată în orașul New Bordeaux. Ea lucrează cu Thomas Burke, Vito Scaletta (pe care îl știm din Mafia II), și cu Lincoln Clay fiind unul dintre locotenenții acestuia. Regina Voodoo are probleme cu Sal Marcano și cu întreaga Mafie Italiană, fiind motivul cel mai sigur pentru care este aliată cu Lincoln Clay.

Acțiunea din Mafia III va avea loc în 1968, personajul principal fiind Lincoln Clay, un orfan de culoare, proaspăt reîntors din războiul din Vietnam. Clay își găsește o a doua casă în rândurile mafiei afroamericane din New Bordeaux. Totuși, noii săi aliați sunt atacați și uciși de mafia italiană, determinându-l pe Clay să-și plănuiască răzbunarea.

Pe lângă ambianța sfârșitului anilor ’60, cu muzica și mașinile caracteristice acelei perioade, Mafia III va propune și alte teme mature, cum ar fi violența excesivă sau discriminarea rasială. Un personaj de culoare, precum Clay, va întâmpina numeroase probleme în a se integra în comunitatea orașului New Bordeaux. Chiar și așa, Clay își va găsi aliați în lupta sa, recrutând o serie de prieteni, printre care și Vito Scaletta, protagonistul din Mafia II, dar și Cassandra.

Mafia III va fi lansat pe 7 octombrie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, fiind disponibil la precomandă pe Steam la prețul de 49,99€ versiunea standard, iar cea Deluxe la prețul de 69,99€.

mafia-3-pc-game-4k-2048x1152

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte