Enermax Starryfort SF30

Fie că ați învins deja familia mafiotă Marcano sau încă ești nou în oraș, străzile din Mafia III mai au multe povești de spus. DLC-ul “Faster, Baby!” e gata de acțiune și vine cu o serie de îmbunătățiri în joc, unelte și vehicule noi pentru flotă. Desigur, există povestea unui oraș mic ce se sufocă de corupție, Sinclair Parish.

Depinde numai de Lincoln Clay și Roxy Laveau să facă ceva în legătură cu el.

Ce e nou în “Faster, Baby!”?

O recapitulare rapidă a acestui DLC:
Există o nouă parte a orașului prin care poți conduce. Sinclair Parish este o mică comună în mediul rural, cu o mulțime de oportunități de a face viraje și a fugi de lege. Oh, desigur, vei avea multe urmăriri de calibrul celor de la Hollywood, îmbunătățite cu noi adăugări, cum ar fi capacitatea de a activa un mod de „slow motion” de mișcare lentă. Este un mod de a lua viraje strânse și a evada prin locuri înguste în timp ce ești urmărit.

“Faster, Baby!” ajunge direct în acțiune cu cifra octanică ridicată și multe lupte auto. Cu noua versiune introducem noi mecanici de luptă potrivite pentru a cauza distrugeri. Și anume, veți avea acces la mine de proximitate, astfel încât puteți așeza capcane pe drumurile lăturalnice sau în taberele inamice. De asemenea, profită de capacitatea de a arunca grenade din mașină în timp ce te urmăresc inamicii.

…și există o poveste mare, de asemenea! “Faster, Baby!” se desfășoară în paralel cu evenimentele principale din joc. Un lider al drepturilor civile este ucis în timp ce-l investighează pe șeriful local, „Slim” Beaumont și alți activiști. Pe măsură ce povestea avansează, deblochezi noi mașini și scule în Noul Bordeaux, noi echipamente și utilaje pentru a-l doborî pe Slim, precum și pe Marcanos.

Cum încep să joc „Faster, Baby!”?

Versiunea Deluxe a Mafia III, ce conține și un season pass, include acest DLC precum și viitoarele două, “Stones Unturned” și “Sign of the Times”. Dacă ați achiziționat deja versiunea Deluxe sau un season pass, nu este necesară nici o altă achiziție, trebuie doar să descarci. Pe de altă parte, DLC-ul „Faster, Baby!” este acum disponibil pentru cumpărare de la magazinul dumneavoastră digital preferat.

Doar începe să conduci. Nu contează dacă ai terminat anterior Mafia III sau acum începi propria ta poveste de răzbunare, nu ezita să explorezi tot ce oferă Sinclair Parish. Dacă ai pecetluit soarta Marcano, doar începe să conduci către sud-vest până ajungi în țară. Doar ai început? Tot ai nevoie de cei trei locotenenți înainte de a putea să te îndrepți în afara orașului. Deci, pregătește-te să conduci într-un peisaj rural.

Descoperă corupția. Pentru a domina povestea și a-l doborî pe Slim, îndreaptă-te către Carles „The Voice” Laveau după sfârșitul actului doi să vezi ce se întâmplă în Sinclair Parish. Ce se întâmplă în continuare depinde de tine și de fiica lui Charles, Roxy.

Fii atent! Există o serie de noi elemente de gameplay și elemente interactive în întregul Sinclair Parish ce schimbă modul în care vei juca. Păstrează un ochi pe noile ecrane de tip tutorial.

Nu uita, “Faster, Baby!” este doar primul DLC plătit pentru Mafia III. Mai avem multe povești de spus și o grămadă de conținut suplimentar ce vine în DLC-urile “Stones Unturned” și “Sign of the Times” ce vor fi incluse în season pass. Și asta pe lângă modificările gratuite pentru vehicule, curse, vestimentații personalizate și arme noi pe care le-am lansat de la lansarea jocului.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte