După aproape 2 ani, Mafia III se pare că nu se ridică la nivelul dorit, astfel a fost abandonat pe drum făcând loc probabil, unui Mafia IV. Nu știu câți dintre voi, ați jucat primul joc Mafia 1 lansat în 2002, însă știu sigur că atunci când a fost lansat prima cursă de racing cu un Porsche vechi era cea mai idioată și era imposibil să o faci din prima.

 

Mafia III

Atingeai puțin cu mașina de o altă mașină sau un parapet, îți fugea spatele, erai deja wreked și trebuia să refaci misiunea. După ce termini tot jocul, toată povestea în sine te marchează și te face ulterior să o înțelegi cu adevărat, iar după 1-2 luni te face să îl reiei de la început și să îl mai termini odată.

Am așteptat o nouă versiune, însă ea nu a venit decât după 8 ani, prin 2010 când deja piața jocurilor de acțiune, aventură deja avea atât de multe variante și puteai alege orice îți doreai. Pentru mine personal, a fost altceva, dar sufletul meu tot la Mafia 1 a rămas. Review-ul pentru Mafia III îl găsiți aici.

Același lucru s-a întâmplat și cu Mafia III, nu a reușit să aducă același feeling ca și prima versiune. Rămâne să vedem dacă în următorii ani vor investi și vor crea Mafia IV care să reînvie sau vor abandona pur și simplu priectul Mafia.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte