Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Magical Eyes - Red is for Anguish Review
Gameplay5
Grafică7
Sunet6.5
6.2Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
0.1

Magical Eyes – Red is for Anguish este o poveste palpitantă cu mister care gravitează în jurul unor serii de incidente insondabile petrecute în oraș. Acesta este produs de Pomera Studios și distribuit de Fruitbat Factory. Am primit șansa de a testa Magical Eyes – Red is for Anguish înainte ca acesta să fie lansat.

Gameplay

Jocul nu prea îți oferă posibilitatea de a interacționa decât foarte puțin, mai spre deloc. Rareori ești pus să faci o alegere. Magical Eyes – Red is for Anguish este mai mult o poveste ilustrată, de asta nu prea ai de ce să faci alegeri, dar ar fi fost mult mai fain dacă ai fi putut să schimbi povestea cu alegerile tale. Un lucru care nu-l înțeleg este de ce apare un buton de skip, dacă este o poveste, este ca și cum ai citi o carte din 10 în 10 pagini, dacă faci chestia asta, nu vei înțelege nimic din poveste.

Magical

Grafică

Jocul are o animație grozavă, personajele sunt foarte bine realizate, toate detaliile sunt bine conturate. Nu am sesizat vreun bug sau vreun detaliu care să mă deranjeze. Efectele speciale sunt foarte puține, dar și ele arată bine. Grafica este specifică anime-urilor.

Magical

Sunet

Ca fan al anime-urilor, îmi place cum sună totul în jocul ăsta. Accentul japonez al personajelor și sunetele scoase de fiecare acțiune făcută de vreun personaj (acel pâș-pâș) fanii anime știu despre ce vorbesc. Muzica de pe fundal se schimbă mereu, când vorbește un personaj sau când se schimbă locația și ăsta este un lucru bun.

Magical

Concluzie

Magical Eyes – Red is for Anguish este un joc grozav, cu o grafică bună, o coloană sonoră grozavă, dar păcat că nu poți face mai nimic în joc, decât să citești povestea. Magical Eyes – Red is for Anguish este momentan disponibil pentru pre-comandă cu o reducere de 10% pe magazinul site-ului oficial Fruitbat Factory. Jocul va fi lansat pe Steam pe 30 martie și va fi disponibil pentru 14,99$.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte