Explorează oceanele lumii Warhammer în această lume deschisă plină de aventură. Man O’ War: Corsair este un joc de mare aventură, de luptă navală și explorare, bazat pe Games Workshop și jocul de masă Man O’ War. Jocul este produs și distribuit de Evil Twin Artworks, el a fost lansat pe Steam pe data de 15 aprilie, dar momentan jocul se află în Acces Timpuriu.

Gameplay

La început bineînțeles ești pus să-ți creezi propriul caracter: nume, sex și naționalitate, faptul despre care am enumerat aceste lucruri este că momentan când jocul este în Acces Timpuriu, ca naționalitate nu poți fi decât independent, ceea ce mi se pare o prostie, adică cică aș avea dreptul să aleg ce vreau, dar mă pot juca doar ca independent.  Apoi ești pus să alegi dificultatea jocului, aici dezvoltatorul a avut o idee genială ținând cont de cum erau clasificați oamenii pe vremea piraților după starea materială: Bogat(pentru nivelul ușor), Modest (Normal), Sărac (Greu). Apoi îți numești nava și steagul care să te reprezinte.

Man O' War: Corsair

Ești pus în postura unui căpitan care trebuie să aibă grijă de navă, tu controlezi nava, tu ești pus să țintești pentru a trage cu tunurile în nava inamică, pentru a te feri de proiectilele trebuie să ai foarte multă îndemânare, dar și mult noroc. Când am spus de țintit pentru a trage cu tunu, nu te gândi că poți mișca ținta cum vrei tu doar mișcând mouse-ul, trebuie să miști nava pentru a ținti, de mouse te folosești doar pentru a selecta cât de departe să tragi. Poți decide dacă stai tu la cârmă sau să pui pe cineva în locul tău. Îmi place faptul că poți selecta ca timpul să curgă mai repede sau ma încet, bineînțeles că totul se mișcă așa cum trece timpul.

Man O' War: Corsair

Luptele sunt intense, mai ales când inamicii vin pe nava ta, sau tu invadezi o navă inamică, sincer în unele momente nu știu ce am făcut sau cum am făcut, că am câștigat fără să-mi dau seama, dar momentele în care am știut ce să fac, au fost foarte intense :D. Felul în care navele se scufundă este destul de realist, dar unele au prea multă rezistență la proiectilele mele. După ce îndeplinești o misiune, vei primi recompense ce constau în coroane (monezi) de aur, cu acestea îți vei putea cumpăra mercenari pentru a face parte din echipajul tău și resurse pentru ca tu și echipajul tău să supraviețuiți pe mare. Dacă nu-ți place fața unuia după vas, îl poți împușca, restul echipajului se panichează și aleargă în toate direcțiile doar pentru 2 secunde, apoi se calmează.

Man O' War: Corsair

Cel mai interesant lucru din tot jocul mi s-a părut lupta cu un Megalodon, care era mai mare decât nava mea. Efectele în această luptă au fost cam patetice, adică rechinul ăla a mușcat zdravăn din navă, dar aceasta nu a pățit nimic, abia cam după 6 atacuri a început să scoată fum. Era mult mai interesant dacă rupea bucăți din navă. Un bug ciudat a fost când am plecat de la cârmă pentru a trage cu pușca în rechin, acesta m-a prins, dar peste 3 secunde lupta a continuat, iar caracterul meu alerga să ajungă la cârmă.

Man O' War: Corsair

Grafică și Sunet

Grafica jocului este cam slabă, cu multe bug-uri, dar foarte colorată. Textul este interpretat cu accentul și dicția unui pirat (așa cum am văzut în majoritatea filmelor și jocurilor). Melodia din timpul luptelor este una intensă, nici nu te poți concentra.

MAN O’ WAR: CORSAIR

Concluzie

Man O’ War: Corsair este un joc cu multă acțiune. Jocul are multe bug-uri, dar ținând cont că jocul este în Acces Timpuriu, nu este o problemă, deoarece dezvoltatorii mai pot lucra la acest capitol. Grafica nu este una excepțională, și la acest capitol sper să se mai lucreze. Jocul poate fi comandat după Steam pentru 27,99$.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte