Sezonul de scurgeri continuă. La începutul acestui an, Fraghero a primit un raport conform căruia Red Dead Redemption 2 este în dezvoltare, după ce au primit un pont de la unul dintre cititorii lor, acum harta din joc aparent a fost dezvăluită pe net de către o ,,cârtiță”.

Harta din

Harta a fost postată pe  Neogaf de către un utilizator numit Mideon, dar mai târziu aceasta a fost eliminată. Din păcate pentru dezvoltatori, harta a fost capturată înainte de să fie scoasă de pe forum și a făcut drumul pe mai multe site-uri.

Unul dintre site-urile numite Techradar a spus că „o sursă apropiată de dezvoltarea noului joc Red Dead ne-a confirmat că harta este într-adevăr cea adevărată”. Potrivit site-ului imaginea este „o foarte recentă hartă ce momentan este în lucru. ”

Interesant, este faptul că există multe locații pe hartă, dar în cea mai mare parte sunt insule, indicând faptul că jucătorul va fi capabil să le traverseze folosind o barcă sau alte mijloace de transport pe apă.

Harta din

Zvonurile și rapoartele care sugerează că noul titlu Red Dead este în dezvoltare, au fost în creștere în ultima perioadă. Cu toate că Take-Two nu i-a confirmat existența, CEO-ul său a făcut o declarație în care a lăsat să se înțeleagă că GTA și Red Dead sunt francize permanente.

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte