Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo Switch)
Gameplay8
Sunet7.5
Grafică8.5
Raport calitate/preț8
8Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Mario Kart 8 este cel mai nou joc din seria Mario Kart. Dezvoltat și distribuit de Nintendo pentru Switch, el s-a lansat pe data de 28 aprilie 2017, iar varianta pentr Wii U s-a lansat 29 mai 2014.

Gameplay

Ca și în celelalte jocuri din seria Mario Kart, jucătorii vor controla personaje din universul creat de Nintendo care se vor întrece într-o curse cu karturi, pe o varietate de trasee diferite și folosind-se de diferite boosturi ei vor încerca să ajungă pe primul loc. În general mecaniciile jocului sunt asemănătoare cu cele folosite și la jocurile mai vechi ale francize, dar cei de la Nintendo s-au gândit ca în acest joc să adauge un element care ar face jocul mult mai interesant, ei au decis să adauge zone fără gravitație, unde jucătorii își vor conduce karturile pe pereți și chiar pe tavan. Mario Kart 8 cuprinde o varietate de moduri de joc atât singleplayer cât și multiplayer, partea online de pe Nintendo Switch va fi realizată cu ajutorul Nintendo Network.

Varianta Deluxe a jocului conține toate personajele și traseele cunoscute din toate expansiuniile apărute până în prezent, plus câteva elemente în plus. Ceea ce înseamnă că dacă vei achiziționa această variantă vei primi 48 de piste pe care te vei putea întrece și 42 de diverse personaje printre care se numără și câteva noi, cum ar fi Bowser Jr. și Inkilngs, din noul joc tot pentru Switch, Splatoon.

Eu m-am simțit foarte bine jucând toate jocurile din seria Mario Kart, iar acesta nu m-a dezamăgit. Mario Kart a avut întotdeuna intenția de a fi un joc distractiv atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. Gameplayul simplu și grafica haioasă fac din Mario Kart 8 un joc ușor și distractiv pentru ce ce caută un joc cu curse care să fie și amuzant, dar șă fie în același timp și competitiv. Nu prea poți comenta negativ legat de acest joc, Nintedo are deja o experiență destul de vastă legată de jocurile cu Mario asta o demonstrează de fiecare dată când scot un nou titlu, ei au reușit să își formeze un public care știe ce vrea, iar ei le oferă exact ceea ce vor.

Legat de performanțe nu am ce să spun rău , jocul se mișcă exact cum te-ai aștepta de la un joc pe consolă, FPS constant, fără momente în care să simți că ai pus în dificultate consola.

Grafică și Sunet

Stilul grafiC este cel clasic folosit de Nintendo pentru majoritatea jocurilor dezvoltate de ei, cu culori vii și foarte multe animații drăguțe. Peisajele din jurul pistelor este foarte atent făcut și prin anumite zone poți vedea statui mari cu personaje din universul lui Mario. Muzica și sunetele în general sunt foarte bine ales și se ridică la standardele ridicate.

Concluzie

Mario Kart este un joc foarte bun care te va face să te simți foarte bine alături de prieteni.  Cei de la Nintendo nu au dezamăgit cu acest joc și eu il consider un must-have pentru cei cu Nintendo Switch. La un preț de 59.99$, eu consider că Mario Kart 8 deluxe își merită banii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte