Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Povesteam recent despre anunțurile făcute de Ubisoft la E3, și iată că a venit momentul în care avem lasat primul dintre acele jocuri. Mario + Rabbids Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure este acum disponibil ca pachet DLC la jocul original. Cei care au Season pass cumpărat au primit deja conținutul add-on. DLC-ul, denumit Donkey Kong Adventure, a fost detaliat la începutul acestui an și îl are în centru pe Donkey Kong care pleacă într-o aventură cu Rabbid Cranky și Peach Rabbid și vor explora o insulă cu patru terenuri noi.

În Mario + Rabbids® Kingdom Battle Donkey Kong Adventure, jucătorii vor avea un nou erou cu care vor putea juca, celebrul Donkey Kong, prezentat într-o poveste nouă, cu un gameplay-ul tactic reinventat, dușmani noi și alte secrete de descoperit.

Separat de prietenii săi, Rabbid Peach va colabora cu doi eroi noi – iubitorul de banane, Donkey Kong și Rabbid Cranky un încăpățânat care va face orice pentru pentru a salva ziua. Împreună, vor călători în patru terenuri noi și vor lupta împotriva unui răzbunător Rabbid Kong, care își folosește noile puteri pentru a prelua o insulă misterioasă.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte