Marvel vs. Capcom: Infinite nu s-a lansat bine și deja ne sunt prezentate trailere pentru următoarele DLC-uri cu personaje. Cu o zi înainte de lansare, Capcom a anunțat oficial un set întreg de personaje DLC care apar anul acesta și acum avem o scurtă privire la Monster Hunter, unul dintre primii luptători downloadabili. Aruncă o privire la trailer mai jos.

Asemenea altei versiuni ale ei din franciză, Monster Hunter se alătură lumii Marvel vs. Capcom: Infinite cu armură și arme făurite din cadavrele creaturilor pe care le-a învins. Și la fel ca în acel joc, Monster Hunter mănuiește diferite arme cu clasele pe care le-ai întâlni în franciză. Atacurile ei principale par să imite mișcări clasice pe care le vezi la jucătorii echipați cu Great Sword, Dual Blades și Bow.

Fanii care achiziționează 2017 Character Pass pentru Marvel vs. Capcom: Infinite, vor primi acces instantaneu la Monster Hunter și la celelalte personaje confirmate în DLC-uri. Totuși încă nu a fost comunicată o dată de lansare sau un preț pentru un personaj individual.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte