Jocurile Mass Effect 2 și Mass Effect 3 sunt acum compatibile cu Xbox One, făcând ca întreaga trilogie să poată fi jucată pe hardware-ul generației actuale al Microsoft. Ambele jocuri sunt disponibile începând cu ziua de azi, cu ocazia „N7 Day”, o zi sărbătorită de fanii seriei în fiecare an, pe 7 noiembrie.

Ambele sequeluri Mass Effect au fost o bucată lungă de timp nejucabile pe Xbox One, datorită funcției de compatibilitate cu vechea generație care nu permitea jucarea titlurilor multi-disc după lansarea inițială a acestora. Totuși, în urma unei actualizări care a adus suport dual-disc în cazul Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut pentru Xbox One, Microsoft a confirmat faptul că și-a dat seama cum să facă jocurile să încapă pe mai mult de un disc ca să funcționeze cu consola.

Mass Effect 2 a fost primit cu multă căldură la timpul lansării inițiale pe Xbox 360 și pe alte platforme, cu toate acestea, Mass Effect 3 rămâne titlul care a avut un impact mai mare asupra audienței. Chiar dacă nu a parcurs trilogia până la capăt, asta nu înseamnă că un nou venit nu se va putea bucura de conținutul oferit de Mass Effect: Andromeda.
După ce a suferit o amânare, noua apariție în franciza jocurilor de acțiune în spațiu va fi lansată prin primăvara anului 2017.

De asemenea, un trailer cinematic a debutat azi în onoarea N7 Day. Aruncă o privire la acesta mai jos.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte