Enermax Starryfort SF30

Aparent, lansarea Mass Effect Andromeda a fost amânată puțin – jocul este acum programat pentru a fi disponibil „la începutul lui 2017”, conform anunțului publicat de către dezvoltatorul BioWare.

„În timp ce ne jucam Mass Effect în studio recent, am observat că ducem jocul în direcția cea bună”, spuse Aaryn Flynn, un manager al BioWare, într-o postare de pe site-ul Mass Effect. „Dar mai știm că avem nevoie de mai mult timp pentru a ne asigura că vom livra jocul care trebuie să fie – acesta este angajamentul nostru față de fiecare dintre voi. Tocmai de aceea, Mass Effect Andromeda se va lansa acum la începutul lui 2017”.

Mass Effect Andromeda

Această afirmație confirmă spusele lui Blake Jorgensen, șeful departamentului de finanțe de la editorul jocului Mass Effect, Electronic Arts, în timpul unei conferințe din luna martie. Atunci, Jorgensen a menționat că Andromeda va fi lansat în al patrulea sfert din anul fiscal 2017 al EA, care ține din ianuarie până în martie 2017.

Atunci când BioWare a dezvăluit oficial Andromeda la E3 2015, studioul a spus că jocul e plănuit pentru lansare în timpul sărbătorilor de iarnă din 2016. BioWare a confirmat astăzi că va oferi „o actualizare” pe tema proiectului în timpul EA Play, evenimentul editorului dinaintea E3 2016.
Mass Effect Andromeda este în dezvoltare pentru PlayStation 4, Windows PC și Xbox One în Frostbite Engine-ul de la EA.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte