Maximum Games au anunțat lista completă de jocuri care urmează să se lanseze anul acesta în cadrul expoziției Electronic Entertainment Expo (E3) în Los Angeles. Pe lângă jocurile arhicunoscute au fost anunțate două jocuri noi: jocul third-party de acțiune-aventură, Troll & I, și mult așteptatul joc de golf: The Golf Club 2.

Pe lângî acestea au fost prezentate și jocurile de care se știa și pe care multă lume (inclusiv eu) le așteaptă anul acesta de la publisher-ul American, inclusiv jocul de snowboard: Mark McMorris Infinite Air, remake-ul celebrului Road Rash, jocul de acțiune pe motociclete Road Rage și futuristul joc SF pentru realitate virtuală, Loading Human.

Iată lista completă de titluri prezentate de Maximum Games:

Troll & I

[PlayStation®4, Xbox One, PC – lansare: 2017]

Troll & I este un joc de aventură, supraviețuire și o poveste despre o prietenie neobișnuită. Troll & I are o poveste progresivă interesantă, iar jucătorii vor controla două personaje: Otto, un băiat care a reușit să scape teafăr în timp ce satul în care trăia a fost distrus și prietenul său, un Troll. Împreună vor pleca într-o aventură prin pădurea deasă în căutarea celor care le-au distrus căminul.

Mai multe informații despre Troll & I găsiți pe site-ul oficial al jocului: http://www.trollandi.com/.

The Golf Club 2

[PlayStation®4, Xbox One, PC – lansare: 2017]
Continuarea joculu ide succes The Golf Club, The Golf Club 2 încearcă să dezvolte mai mult lumea prezentată în primul titlu și să aducă multe lucruri noi în joc. Producătorul dorește să creeze cel mai bun joc de golf din istorie prin lansarea The Golf Club 2, care va oferi jucătorilor un mod multiplayer, o Carieră în modul single-player și o mulțime de opțiuni de customizare a tot ceea ce ține de joc, permițând jucătorilor să-și creeze propriul univers virtual.

Mark McMorris Infinite Air

IA_finalheader

[PlayStation®4, Xbox One, PC – lansare: toamna 2016]
Infinite Air este primul simulator fizic de snowboarding, plasat într-un univers de tip open-world și creat în colaborare cu sportivul profesionist Mark McMorris. Infinite Air dorește să creeze o experiență hiper-realistă de snowboarding în probe reale atât de curse pe pantă cât și acrobatice. Jucătorii au la dispoziție un teren vast pe care pot concura împotriva prietenilor, îți pot construi propriile trasee sau concura pe cele existente. Terenul este creat pe un motor procedural, ceea ce permite un număr practic infinit de trasee ce pot fi generate.

Mai multe informații despre Infinite Air găsiți pe site-ul oficial al jocului: http://www.infiniteairgame.com.

Road Rage

roadrage

[PlayStation®4, Xbox One, PC – lansare: toamna 2016]
Road Rage este un joc de luptă pe motociclete ce urmează să fie lansat în această toamnă pe Steam și pe console. Jocul vine cu 42 de misiuni în campania single-player, iar personajul principal este Ace, un nou membru al unui club de motocicliști. Nu există limite în Road Rage: vei putea să explorezi o lume open-world, ai la dispoziție 11 personaje din care poți alege, îți poți personaliza motocicletele și armele și va trebui să te pregătești pentru un joc de acțiune totală.

Mai multe informații despre Road Rage găsiți pe site-ul oficial al jocului: www.road-rage-the-game.com.

Loading Human: Chapter One

[PlayStation®4, Oculus Rift – lansare: octombrie 2016]

Creat special pentru realitate virtuală, Loading Human este un joc futuristic care îmbină o poveste puternic dezvoltată cu o lume special creată pentru o experiență VR intensă. Loading Human este un joc episodic cu acțiunea plasată în secolul 22. Primul capitol lansează povestea în care jucătorii vor lua controlul lui Prometheus, un cercetător aflat într-o misiunea pentru găsirea celei mai puternice forme de energie cunoscute, Quintessence.

Mai multe informații despre Loading Human găsiți pe site-ul oficial al jocului: www.loading-human.com.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte