Asrock

Probabil nu mulți dintre voi știți, dar în acest an, România a participat la Overwatch World Cup. Dar înainte de a vă bucura prea tare, trebuie să șiți că România este considerată oficial a fi cea mai slabă echipă, dat fiind că a prins ultimul loc, al 32-lea, în această competiție. Există 32 de echipe ce sunt dispuse în 8 grupe a câte 4, din care primele 2 se califică în faza eliminatorie. România  se află în grupa A alături de China, Hong Kong și Novergia. Trebuie menționat că favorita competiției este considerată China.

Primul meci al României a fost împotriva Chinei. Bineînțeles, cum era de așteptat, România a pierdut cu un scor sever, 0-4. Mai jos aveți meciul întreg:

 

În al doilea meci echipa României a reușit o remiză surprinzătoare împotriva Hong Kong, dat fiind faptul că echipa adversă era mai bine cotată. Ambele echipe au câștigat câte două hărți, dar România a tras tare la final, dat fiind faptul că a intrat în ultima rundă condusă cu 1-2. Mai jos aveți meciul întreg:

Partea I

Partea a II-a

România a pierdut al treilea și ultimul meci, ce a fost împotriva Norvegiei. Învinsă cu 4-0 și de această dată. Astfel România a terminat pe ultimul loc al grupei, cu 2 înfrângeri și 1 egal. Unde au câștigat 2 hărți și au pierdut 10.

Partea I

Partea a II-a

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte