MercurySteam, studioul independent de dezvoltare din spatele seriei Castlevania: Lords of Shadow, a lansat un nou trailer, un website cu un aspect nou și a dezvăluit primele detalii despre cele patru campanii din Raiders of the Broken Planet, care își are lansarea anul acesta.

Noua aventură sci-fi de la MercurySteam vine sub forma unui shooter tactic cover-based care se focusează pe împușcatul de la apropiere și lupta corp la corp. Gameplayul este legat în mare parte de povestea jocului, putând fi jucat în single-player, de asemenea.

Raiders of the Broken Planet se va lansa cu campania Alien Myths, după care vor urma trei campanii de-alungul anului 2017. Wardog Fury, Hades Betrayal și Council Apocalypse fac parte din season pass-ul din 2017 a campaniilor pentru joc. Fiecare campanie spune o poveste în paralel cu celelalte, acestea putând fi parcurse în orice ordine și vor fi pline de noi misiuni, personaje și mult conținut. Mai multe detalii despre acestea vom afla în curând de la dezvoltator.

Noul site le oferă jucătorilor posibilitatea să se înscrie pentru viitoarele teste din closed beta, primele având loc în perioada 13-14 mai. Noile versiuni closed beta vor fi live pe PC, Xbox One și PS4, permițând jucătorilor să încerce mecanicile de luptă și să ofere feedback.

Raiders of the Broken Planet debutează pe PC, PS4 și Xbox One în 2017.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte