Enermax Squa RGB

Konami Digital Entertainment B.V. a anunțat un nou DLC pentru Metal Gear Online, „Cloacked in Silence”, care urmează să își facă apariția în luna martie. Metal Gear Online este multiplayerul dedicat ce are la bază cel mai bine vândut joc din seria Metal Gear și anume: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

DLC-ul „Cloacked in Silence” promite să aducă: 3 hărți noi, un nou caracter, precum și conținut suplimentar pentru o experiență mai bună în multiplayer.

3 Hărți noi

  • Coral Complex – Un mediu dedicat pentru motherbase (baza mamă), ce permite jucătorilor să acceseze turnurile înalte, containerele de păstrare și zonele interioare, acestea ar trebui să ofere un avantaj tactic.
  • Rust Palace – Situat în Afganistan, urmează să fie ruinele unui palat, cu mai multe etaje. Promite o natură cu elemente vechi, camere pline de praf și lipsa locurilor după care jucătorii se pot ascunde, dar avantajul locurilor înalte care să ofere poziții bune pentru lunetiști.
  • Azure Mountain – Va fi o zonă simplă, un mic grup de clădiri distruse și abandonate, cu suficiente locuri și pereți după care jucătorii se pot ascunde, precum și câteva tufișuri ocazionale în jurul zonei.

Un nou personaj

Metal Gear Online va aduce și un nou caracter, acesta este cunoscut drept „The Legendary Sniper” din Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Pe numele ei, Quiet, acest caracter este o femeie, ce va avea o precizie excelentă atunci când este echipată cu o armă cu lunetă și o țintă la distanță. Quiet deține și abilitatea de a se deplasa extrem de rapid, precum și cea de a ajunge în locuri unde alte caractere nu pot, având posibilitatea de a face sărituri unice. Pe lângă acestea, ea poate să devină temporar invizibilă, ceea ce-i oferă un impuls în viteza de mișcare și derutarea inamicului.

Appeal Action

Noul DLC adaugă, de asemenea, caracteristica „Appeal Action”, funcția care cheamă un caracter unic să acționeze atunci când jocul devine tensionant și dificil. Jucătorii au la dispoziție până la 5 sloturi disponibile, în funcție de pachetul cu caractere pe care trebuie să le achiziționeze separat.

Sabotajul

O altă actualizare, de data aceasta gratuită și disponibilă oricui deține jocul, va fi lansată împreună cu acest DLC și va include o nouă misiune competitivă, numită „Sabotage”. Este o misiune de luptă, împărțită în 2 echipe, de apărare și de atac, unde atacatorii trebuie să distrugă sau să trimită la „motherbase” rachete ale inamicului, înainte ca runda să expire. Dar pentru a avea acces la rachetă, atacatorii trebuie să se infiltreze în terminalele inamicului și să dezactiveze barierele electromagnetice cu care sunt protejate rachetele. Odată infiltrat în terminale, bariera se va dezactiva, iar atacatorii pot alege dacă să distrugă sau să extragă racheta. Rolul echipei de apărare este de a proteja racheta de atacatori și a împiedica extragerea sau distrugerea ei.

DLC-ul „Cloacked in Silence” va fi disponibil pentru PC (prin Steam), Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 și PlayStation 4.

Prețuri:

  • DLC „Cloacked in Silence” (3 hărți + Quiet) = € 3.99
  • Basic Appeal Pack = € 1.99
  • Battle Appeal Pack = € 1.99
  • Dance Appeal Pack = € 1.99
  • Hero Appeal Pack = € 1.99

Metal Gear Online vine împreună cu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain și poate fi achiziționat cu:

  • € 59.99 pentru PC (prin Steam), PlayStation 4, Xbox One
  • € 49.99 pentru PlayStation 3 și Xbox 360.

Cerințe de sistem pentru Metal Gear Solid V: The Phantom Pain:

Cerințe minime Cerințe recomandate
Sistem de operare Wndows 7 x64 / Windows 8 x64 Wndows 7 x64 / Windows 8 x64
Procesor Intel Core i5-4460 (3.40 GHz) sau mai bun Intel Core i7-4790 (3.60 GHz) sau mai bun
Memorie 4 GB RAM 8 GB RAM
Placă video NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) sau mai bun NVIDIA GeForce GTX 760
DirectX Versiune 11 Versiune 11
Spațiu pe disc 28 GB disponibil 28 GB disponibil
Audio Compatibil DirectX 9.0c Compatibil DirectX 9.0c (sunet surround 5.1)
Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte