Asrock

Jocul multiplayer de la Konami derivat din seria Metal Gear, Metal Gear Survive, nu se va încadra în perioada de lansare din 2017 anunțată precedent. A fost confirmat zilele trecute la E3 de către Konami că jocul vine pe PS4, Xbox One și PC la începutul anului 2018.

Conform reprezentanților Konami, Metal Gear Survive a fost amânat cu câteva luni ca să îi ofere echipei de dezvoltare mai mult timp să finiseze jocul.

survive

Metal Gear Survive a fost anunțat în 2016. Jocul survival de acțiune va fi echipat cu „un mod single-player dens” în care jucătorii pornesc într-o aventură misterioasă, spune Konami.
Compania mai promite un mod co-op multiplayer, în care jucătorii se furișează și folosesc armele și echipamentul dat să se apere de creaturi asemănătoare zombilor într-un univers Metal Gear alternativ.

Metal Gear Survive îi duce pe jucători într-o aventură din timpul evenimentelor de după Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, care îl precede pe Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Este primul nou joc din franciză de la plecarea lui Hideo Kojima din Konami.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte