Enermax Starryfort SF30

Microsoft a anunțat oficial Minecraft: Education Edition destinat instituțiilor de învățământ. MinecraftEdu există încă din anul 2011 și este folosit în 40 de țări din întreaga lume, însă abia acum a fost achiziționat de către Microsoft și va include o serie extinsă de caracteristici.

Jocul va fi disponibil gratuit ca perioadă de probă în această vară, probabil cu scopul de a coopta cât mai multe instituții de învățământ și va fi gratuit pentru primul an. „Unul dintre motivele pentru care Minecraft se potrivește atât de bine în sălile de clasă se datorează faptului că este un loc de joacă comun, creativ” a spus directorul general administrativ al Mojang, Vu Bui în anunțul oficial. „Am observat că Minecraft transcende diferențele privind stilurile de predare și învățare și cele ale sistemelor educaționale de pe întreg mapamondul. Este un spațiu deschis în care oamenii se pot întâlni și construi o lecție în jurul a aproape orice.”

Minecraft Education Edition este disponibil doar instituțiilor de învățământ acreditate și poate fi accesat de pe serverul instituțiilor în cauză. Nu se cunosc detalii dacă jocul va exista și într-o formă stand alone.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte