Programul de compatibilitate Microsoft Backwards a adus sute de jocuri Xbox 360 la Xbox One, peste 275 dintre acestea fiind în prezent la vânzare cu reduceri masive.
„Xbox One Backward Compatibility Super Sale” a început pe Microsoft Store de ieri, iar lista completă a jocurilor incluse este enormă. Pentru a vă salva căutarea, am selectat câteva oferte exclusive.
Fanii Bethesda pot cumpăra Fallout 3 pentru 3.95£, sau The Elder Scrolls 4: Oblivion pentru 3.95£. Pe oră de joc, ambele prezintă o mare valoare.
Dacă sunteți fani ai jocurilor BioWare, Mass Effect este acum de 3,77 lire sterline, dar nici una dintre continuările sale, care au fost amândouă mai bune, nu apar în vânzare. Dragon Age: Origins este prezentat sub prețul de 4.94 dolari (credem că există un bug valutar), care ar trebui să convertească la aproximativ 3.83 £.

Patru jocuri din seria Assassin’s Creed: 1, 2, Revelations și Rogue.
Dacă sunteți în căutare pentru platforma indie critic, puteți să luați PlayDead’s Limbo pentru 1.99£, Trine 2 pentru 2.49£, sau fantasticul Super Meat Boy pentru 2.49£.
Rayman Origins, este acum de 3,95 lire sterline.
Comoara cu jocuri de la Valve, cunoscută sub numele de The Orange Box, este acum de 3,74 lire sterline. Asta vă va oferi Half-Life 2, Episode 1, Episode 2, Team Fortress 2 și Portal, toate acestea fiind titluri de excepție.
Probabil merită să treci prin listă în timp ce am omis o mulțime de jocuri minunate, care sunt în prezent la prețuri reduse.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte