Asrock

Microsoft a anunțat sprijinul pentru Cross-Network Play, o rețea ce permite proprietarilor de Xbox pentru a juca jocuri cu oricine de pe PC sau PlayStation.

Chris Charla, directorul cu ID-ul @ Xbox a postat o scrisoare deschisă în care anunță că Microsoft sunt pentru opțiunea de a permite jucatul în rețea, ceea ce înseamnă că vei putea juca cu, sau împotriva prietenilor tăi care dețin PlayStation 4 sau cei ce se joacă pe PC.

Microsoft

,,Desigur, va fi nevoie și de ajutorul dezvoltatorilor pentru a sprijini această caracteristică. Suntem încântați să confirmăm că Rocket League care este creat și distribuit de Psyonix ,va fi unul dintre primele jocuri ce vor profita de această nouă capabilitate de a fi jucat cu ajutorul Cross-Network între Xbox One și jucătorii de pe PC-uri, cu o invitație deschisă pentru alte rețele să participe.”

Microsoft

Imediat după ce anunțul a fost făcut, și utilizatorii au fost întrebați ce joc își doresc să-l joace împreuna cu utilizatorii de platforme diferite, marea majoritate au răspuns Minecraft, dar acesta  oricum ar fi fost disponibil, deoarece Microsoft este unul dintre dezvoltatori.

Tu ce jocuri vei spera să poți juca cu utilizatorii de pe alte platforme? (înafară de Minecraft și Rocket League)

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte