Enermax Starryfort SF30

Middle-earth: Shadow of War, un joc deja mare, va deveni și mai mare în lunile următoare.

 

Warner Bros. a anunțat cele patru extensii planificate pentru  Middle-Earth: Shadow of War. Sunt două suplimente de poveste și două triburi suplimentare. Iată descrierea fiecăruia de către Warner Bros:

 

Slaughter Tribe Nemesis Expansion

Slaughter Tribe invadează Mordor introducând noi misiuni, orci epici și legendari, lupte tribale și feroce, aduse la viață prin sistemul Nemesis.
Cetatea de trib din New Slaughter cu cameră de tron, monumente și avanposturi.
Jucătorii pot vâna legendarul trib Slaughter pentru un nou set de unelte legendare și materiale suplimentare de upgrade.
Legendarii orci din Mordor, capabili să atace jucătorii în orice moment, creând o nouă provocare pentru jucători.

Disponibil în noiembrie 2017.

 

Outlaw Tribe Nemesis Expansion

Tribul Outlaw se ridică în cadrul Mordor, introducând noi misiuni, orci epici și legendari, spectacole de trib și bătălii intense, aduse la viață prin sistemul Nemesis.
Noua fortăreață trib Outlaw, cu camera tronului Overlord, monumente și avanposturi.
Jucătorii pot vâna legendarul trib Outlaw pentru un nou set de unelte legendare cu provocări suplimentare pentru upgrade.
Tribul Outlaw găzduiește cei mai răzvrătiți războinici din tribul Orcilor, care au un dispreț profund față de toți cei care îi vor conduce, indiferent dacă sunt invadatori străini sau lideri din Mordor (Dark sau Bright).

Disponibil în decembrie 2017.

 

Blade of Galadriel Story Expansion

Joacă-te ca Eltariel, un asasin de elită cunoscut sub numele de Blade of Galadriel, și avansează în grad cu ajutorul noilor rang-uri Nazgûl.
Folosiți săbiile duble ale lui Eltariel și valorifică The Light of Galadriel cu o serie de noi abilități de luptă, puteri și echipamente.
Întâlniți noi personaje Nemesis memorabile, cum ar fi Flint și Tinder sau Slayer of the Dead, în timp ce luptați cu Nazgül și învățați mai multe mistere ale trecutului lor.
Obțineți opt orci legendari unici care se pot întoarce să se alăture forțelor tale în campania principală cu noi abilități adăugate la sistemul Nemesis.
Personajul Eltariel se poate debloca pentru povestea principală.

Disponibil în februarie 2018.

 

Desolation of Mordor Story Expansion

Joacă ca Baranor, căpitanul din Minas Ithil și supraviețuitor al distrugerii orașului, într-o nouă expansiune a poveștilor în care jucătorii vor comanda forțele oamenilor împotriva unei noi amenințări Orc la est.
Alăturați-vă cu Torvin, vânătorul dwarven, pentru a crea noi unelte de luptă puternice, inclusiv scutul, mănușa, lanțul și planorul.
Închiriați mercenari să creeze o armată umană și să cucerească toată regiunea de deșert din Lithlad.
Lupta pentru a supraviețui în Mordor ca un om fără puterea unui inel sau a unui vrajitor pentru a înșela moartea într-un nou mod de campanie.
Personajul Baranor se poate debloca pentru povestea principală.

Disponibil în mai 2018.

 

 

Merită remarcat faptul că cele două extensii ale triburilor par să reprezinte mai mult jocul de bază. Shadow of War are șapte triburi în ea; aceste extinderi îl împing spre nouă. Este povestea DLC care pare a fi adevărata variație a ceea ce este deja în joc.

În mod separat, niciunul dintre acestea nu este deosebit de ieftin. Cele două extensii ale triburilor și extensia pentru campanie (Blade of Galadriel)  sunt câte 15 USD fiecare. Desolation of Mordor este 20 de dolari. Astfel se ajunge la 65 USD pentru toate DLC-urile anunțate.

Cu toate acestea, există o metodă prin care puteți plăti mai puțin. Warner Bros oferă un season pass cu 40 USD, ceea ce reprezintă o economie de 25 de dolari. (Ediția gold a jocului vine și cu acest lucru, deoarece se vinde cu 100 de dolari în loc de 60 de dolari).

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte