Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Might & Magic: Showdown, jocul de acțiune, în stilul faux-tabletop creat de Ubisoft, va fi închis. El s-a remarcat prin sistemul foarte bun de personalizare a figurinelor cu care joci. Personajele puteau fi colorate cu un sistem tip paint în care piteai colora fiecare parte a armurii individual, fie puteai folosi pensula pentru a desena caracterul cum dorești. Ubisoft a anunțat cu părere de rău că jocul a fost scos de pe Steam, iar serverele vor rămâne deschise pană pe 31 iulie. Compania a declarat că are un plan de a înapoia banii cumpărătorilor, dar trebuie să te grăbești dacă deții o copie a jocului pentru că îți poți primi bani înapoi până pe data de 31.

Încă nu se știe ce vor face cu Might & Magic în general. Ubisoft a cumpărat în 2003 drepturile de autor și de atunci au tratat jocul ca un mare, impresionant și unic titlu în capitolul fantasy, dar este clar că jocul nu este asta.

Might & Magic, împreună cu The Settlers și Anno, este unul dintre puținele jocuri de PC tradiționale Ubisoft din anii ’90. În prezent M&M este doar un brand care nu înseamnă nimic dacă nu vin jocuri bune din acestă serie.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat: