Enermax Starryfort SF30

Următoarea lună versiunile de Minecraft pentru console vor primi un mare update gratuit, „Battle”, primul din multele minigame-uri care vor veni la titlul popular, conform Microsoft.

În Battle, jucătorii for fi trimiși pe o hartă preconcepută și le vor fi date doar câteva secunde pentru a face rost de o armă din cuferele aflate în centru, înainte de a intra în luptă cu alți jucători. Acesta este un mod de joc, la fel ca și cele care vor urma, inspirate din lucruri pe care jucătorii le fac deja pe cont propriu.

Dar Battle, care va fi lansat pe toate versiunile minecraft de PlayStation, Xbox și Wii U, aduce abilitatea de a porni un joc competitiv pentru maxim opt jucători pe aceste hărți cu cronometru, sală de așteptare și resurse generate aleatoriu. Minigame-ul va avea și opțiunea de a juca în modul split-screen pentru 4 jucători.

Battle

În timp ce jocul nu va avea support pentru crearea de hărți pentru Battle la lansare, Microsoft spune că va continua să dezvolte și să actualizeze minigame-ul, luând în calcul cererile comunității.

Battle va apărea împreună cu treo hărți pe gratis, dar Microsoft plănuiește să vândă DLC-uri conținând trei câte hărți la prețul de 2,99$. Compania a mai afirmat că va continua să vină cu updateuri gratuite, care aduc diverse opțiuni de gameplay și caracteristici noi.

Pentru cei curioși, puteți intra aici pentru a vedea un videoclip cu Battle în acțiune.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte