Minecraft Story Mode va primi încă trei episoade în 2016, conform anunțului de la Telltale Games de azi. Asta înseamnă că episodul 5, care va fi lansat pe 29 martie, nu va fi ultimul capitol al seriei, ci va legat de restul poveștii ce urmează să apară.

Cei ce doresc să joace episoadele 6,7 și 8 trebuie să fi cumpărat cel puțin unul din episoadele Minecraft Story Mode, care a debutat pe Steam în octombrie 2015.

Minecraft Story Mode

Al cincilea episod, intitulat „Order Up!”, îl trimite pe protagonistul Jesse împreună cu amicii săi la un templu abandonat, unde sunt prinși într-o ambuscadă și se trezesc într-o nouă lume. Conducătorului acesteia îi este spus că noul grup de eroi, The New Order of the Stone, sunt puși pe rele, ceea ce constituie conflictul și lupta din poveste.

În Story Mode, actorii ce dau vocea personajului Jesse sunt Patton Oswalt și Catherine Taber(depinzând de sexul personajului ales de jucător), vocea personajului negativ Ivor este a lui Paul Reubens și Sean Astin(din trilogia The Lord of the Rings) drept Reginald. Melissa Hutchison, care este vocea lui Clementine din seria de la Telltale The Walking Dead, apare în episodul 5 drept un personaj nou.

Voi cum credeți că va culmina episodul 5 din Minecraft Story Mode?

Lasa un comentariu

2 Responses

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte