Asrock

Mirror’s Edge Catalyst a fost amânat pentru a doua oară, dezvoltatorul EA DICE anunțând astăzi că jocul va fi lansat pe 7 iunie în America și pe 9 iunie în Europa.

Asta înseamnă că data lansării a fost mutată cu două saptămâni după data de 24 mai, anunțată anterior – dată care a schimbat lansarea originală din 23 februarie.

EA DICE organizează un closed beta începând de azi, cu scopul de a testa noile caracteristici online „social-play” ale jocului. Aceste elemente includ time trial și leaderboards, iar studioul a afirmat că a creat „tehnologie online nou-nouță” pentru a le susține.

„Mai dorim să ne asigurăm că avem oportunitatea și timpul să ascultăm feedback-ul din partea jucătorilor din timpul closed beta-ului”, a spus Erik Odeldahl, directorul de creație al Mirror’s Edge Catalyst, într-o postare de pe website-ul jocului. „Suntem convinși că în aceste două săptămâni adiționale vor asigura faptul că jocul va fi cât mai uimitor pentru voi, jucătorii.”

Mirror’s Edge Catalyst este în dezvoltare pe PlayStation 4, Windows PC, cât și Xbox One. Dacă ești curios, poți arunca o privire la gameplay-ul din closed beta mai jos.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte